Με περίπτερο και συμμετοχή η Compo Expert Hellas στις Σερρες

ΜΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Η COMPO EXPERT HELLAS ΣΤΟ Balkans & Black Sea Cooperation Forum ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Στο φόρουμ που διεξήχθη στις Σέρρες στις 25 & 26 Μάιου 2017, συμμετείχαν 17 χώρες από τα Βαλκάνια και τη Μαύρη θάλασσα, 42 διακεκριμένοι εισηγητές που εκπροσώπησαν κυβερνήσεις, πανεπιστήμια, διεθνείς οργανισμούς και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και 250 σύνεδροι.

Στο επίκεντρο του συνεδρίου τέθηκαν ζητήματα που αφορούσαν τις προοπτικές της συνεργασίας και της ανάπτυξης, τον πολιτισμό και τον βιώσιμο τουρισμό, τους δρόμους της ενέργειας, την ψηφιακή οικονομία, τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, τη γεωργία, το περιβάλλον και τη χρήση των πόρων, τα δίκτυα θαλάσσιων και χερσαίων μεταφορών.

Το COMPO EXPERT GROUP αναγνωρίζοντας την αξία του συνεδρίου, το στήριξε μέσω της Compo Expert Hellas , εταιρείας του Ομίλου που έχει την υπευθυνότητα πολλών από τις συμμετέχοντες χώρες-αγορές . Πέραν της οικονομικής χορηγίας (sponsorship) και μέσω ενός εντυπωσιακού περιπτέρου (το οποίο μάλιστα στήθηκε στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης των Σερρών) όπου όλα σχεδόν τα στελέχη της εταιρείας παρευρέθηκαν και ήρθαν σε επαφή τόσο με ξένους σύνεδρους όσο και με επιχειρηματίες και παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής.

Επιπροσθέτως, ο Περιφερειακός Διευθυντής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής του Group, κ. Παναγιώτης Χαμακιώτης Panos Chamakiotis συμμετείχε ως Ομιλητής και panelist στη Συνεδρία με τίτλο «Γεωργία, Περιβάλλον και Χρήση Πόρων». Η ομιλία του είχε τίτλο “Οι προκλήσεις της μοντέρνας Γεωργίας στις χώρες της Βαλκανικής και του Εύξεινου Πόντου» η οποία βασίστηκε στο πρόσφατο e-book του που φέρει τον τίτλο «The Challenges of Modern Agriculture. Europe, Middle East & Africa at a glance”.

Η συμμετοχή της Compo Expert Hellas θεωρήθηκε ως σημαντική και απέσπασε τις ευχαριστίες του κ. Γιάννη Μωυσιάδη, Αντιπερειφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, του κ. Γιάννη Μπαλακάκη Giannis Balakakis, Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής και της κυρίας Siwarde J. Sap , Προέδρου της Διευθύνουσας Επιτροπής του Forum.
————————————————————————————————-
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΏΡΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΈΡΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ & τη ΣΥΝΕΔΡΙΑ «Γεωργία, Περιβάλλον και Χρήση Πόρων».