«Κλειδωσε» η υποψηφιότητα Τζιτζικωστα για την Κεντρική Μακεδονία

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας για ακόμη μία ακόμη θητεία επανέλαβε χθες ο Απόστολος Τζιτζικώστας, προκειμένου, όπως είπε, να ολοκληρώσει το έργο του στη δεύτερη περιφέρεια της χώρας. Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι η παράταξη της «Αλληλεγγύης» θα συνεχίσει ανεξάρτητη, πέρα και έξω από τα κόμματα.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, κλήθηκε να απαντήσει συγκεκριμένα αν θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στις εκλογές του Μαΐου του 2019 και εάν θα ζητήσει τη στήριξη συγκεκριμένων κομμάτων. «Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος, ώστε με μία δεύτερη θητεία στη διοίκηση της περιφέρειας να ολοκληρώσουμε το έργο μας» υπογράμμισε και πρόσθεσε πως «είναι γνωστό σε όλους πια ότι η αυτοδιοικητική μας παράταξη, η ‘Αλληλεγγύη’ ξεκίνησε και συνεχίζει πέρα και έξω από τα κόμματα.

Έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα και συγκεκριμένο έργο που υλοποιούμε αυτά τα χρόνια.

Όποιος θέλει να το στηρίξει είναι ευπρόσδεκτος. Όμως εμείς, και ως συνδυασμός και ως πρόσωπα, που στελεχώνουμε το συνδυασμό, κινούμαστε σε μία λογική εντελώς πέρα και έξω από τα κόμματα».

 

Πηγή Νεοδημοκρατης