«Καλωσορίζουμε τον κ.Μέγκλα στην επικοινωνία. Επιτέλους άρχισε να . . . μιλάει»

«Ήταν μεγάλη η έκπληξη για εμένα αλλά και για όλο το συνδυασμό ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ η απάντηση που λάβαμε, εν είδη μιας απλής ανάρτησης στο Facebook, από τον συνυποψήφιό μου, Χρήστο Μέγκλα αναφορικά με τους ΠΓΕ (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης) οίνους που διαθέτει ο Ν.Σερρών.

Αποδεχόμαστε με καλή πίστη την κατά μία έννοια απάντησή του, η οποία σημειωτέον ήταν και η πρώτη από μια πληθώρα καίριων ερωτημάτων που καταθέσαμε για μείζονα θέματα που ανοίξαμε κατά την προεκλογική περίοδο.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε να συνεχιστεί η ίδια επικοινωνία και η ίδια απαντητική διάθεση και στα ζητήματα των α) Δημόσιου Διαλόγου (debate), β) Απολογισμός ΕΠΑΝΕΣΕΡ, γ) Απολογισμός 3ης SerExpo και δ) Αποφάσεις Δαπανών στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Για όλα τα παραπάνω ζητήματα, ο συνδυασμός «Επιμελείς Σέρρες» κατέθεσε και με κάθε επισημότητα και υπευθυνότητα συγκεκριμένα και σαφή ερωτήματα, για τα οποία επί του παρόντος ουδεμία απόκριση υπήρξε από την απερχόμενη διοίκηση !

Παραμονές των εκλογών και εύλογα αναρωτιόμαστε, αν ο κ.Μέγκλας αρέσκεται να απαντά επιλεκτικά σε ό,τι ενδεχομένως διευκολύνει τον ίδιο.

Ο χρόνος πριν από το άνοιγμα της επιμελητηριακής κάλπης ολοένα και λιγοστεύει και θεωρώ πραγματικά «Κρίμα και Άδικο» για τον απλό Σερραίο επιχειρηματία να μην λαμβάνει απαντήσεις και να μην ενημερώνεται σφαιρικά».

Βασίλης Καλαϊτζίδης
Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών
Επικεφαλής συνδυασμού «Επιμελείς Σέρρες»