Καλαϊτζίδης: «Με απείλησαν… Δεν συμβιβάζομαι, δεν συναλλασσομαι, ούτε φοβάμαι»

Αίσθηση προκάλεσε η ανάρτηση του Βασίλη Καλαϊτζίδη στο Facebook πως δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα από ιδιοκτήτη ή συνιδιοκτήτη ανώνυμου blog

Με νέο του σχόλιο δίνει απάντηση

«Επειδή πολλοί με τηλεφωνείτε θυμωμένοι και ρωτάτε αν γνωρίσω ονόματα. Φυσικά και γνωρίζω και θα τα καταθέσω, άλλωστε επώνυμα με πήραν απ το Κινητό τους. Το ζητούμενο είναι να δώσουν στοιχεία για αυτούς που ενθαρρύνουν και τροφοδοτούν να προχωρήσουν σε αυτές ενέργειες».

 

Σοκάρει και προβληματίζει η ανάρτηση του υποψηφίου Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών Βασίλη Καλαϊτζίδη στο κοινωνικό δίκτυο Facebook.

Διαβάστε τι έγραψε

«Θα ήθελα να μοιραστώ διαδικτυακά, ένα περιστατικό που μου συνέβη.
Χθες βράδυ λοιπόν κοντά στις 12:00 και ενώ ήμουν σπίτι με την οικογένειά μου , δέχτηκα τηλεφώνημα από έναν ιδιοκτήτη ή συνιδιοκτήτη , θα το δούμε αυτό ,γνωστού μπλοκ .
Μου λέει , άκου και μην μιλάς , αφού διάλεξες να είσαι στην κόντρα μαζί μας θα σε ……..,με τις αναρτήσεις μου θα σας πολεμήσω με κάθε τρόπο εσένα και τους συνεργάτες σου και πολλά άλλα σχετικά με υποψηφιότητα μου εννοείται .
Σε έντονο και απειλητικό ύφος και στυλ.

Δεν συμβιβάζομαι , δεν συναλλασσoμαι ούτε φοβάμαι , γιατί πολύ απλά δεν έχω κάτι να κρύψω ούτε να αποφύγω .
Δέχομαι κριτική σε πολιτικό επίπεδο , αλλά , τα μισόλογα ,τις ανακρίβειες και το ψέμα που μπορεί να θίξουν την προσωπικότητα μου και να πλήξουν την υποψηφιότητα μας με τίποτα .
Το λόγο φυσικά έχει η δικαιοσύνη…»

Πριν από λίγες ημέρες το ανώνυμο blog είχε ανεβάσει την εξής ανάρτηση