Καθοριστικό ραντεβού Δραγασάκη – αγροτών Κεντρικής Μακεδονίας

Σύσκεψη εργασίας με αντιπροσωπεία αγροτών που συντάσσονται με τη Συντονιστική της Κεντρικής Μακεδονίας -και οι οποίοι δεν συμμετείχαν στο χθεσινό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας- θα έχει στις 4 σήμερα το απόγευμα κυβερνητικό κλιμάκιο, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

Θα συμμετάσχουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, ο αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος, και η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία της αντιπροεδρίας στην οδό Ζαλοκώστα και εντάσσεται στο πλαίσιο του διαλόγου της κυβέρνησης με ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα.

Από το αποτέλεσμά της θα εξαρτηθούν οι επόμενες κινήσεις των αγροτών της βόρειας Ελλάδας, οι οποίοι συντάσσονται με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.

Όπως δήλωσε χθες το μέλος της συντονιστικής επιτροπής μπλόκων δυτικής Μακεδονίας, Δημήτρης Μόσχος, «θα περιμένουμε τα αποτελέσματα της συνάντησης που θα έχουν συνάδελφοί μας με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη και τα στελέχη των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και σε γενικές συνελεύσεις μας στη συνέχεια θα καθορίσουμε την περαιτέρω στάση μας σε επίπεδο κινητοποιήσεων».

Ο ίδιος ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην αντιπροσωπεία της συντονιστικής επιτροπής κεντρικής Μακεδονίας και τους απηύθυνε κάλεσμα ώστε «όλοι μαζί στη συνέχεια να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις για τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τη μικρομεσαία αγροτική τάξη».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ EASYDOM.GR

 

ΠΗΓΗ EFSYN.GR