ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Ι. Μυλωνάκης: «Παρέχουμε ολοκληρωμένες, οικονομικές λύσεις με συνεχείς βελτιώσεις»

Την επέκταση του Δικτύου Τηλεθέρμανσης Σερρών, σε συνδυασμό με Νέες Υπηρεσίες Ρεύματος – Τηλεφωνίας – Internet, ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ο διευθύνων σύμβουλος της «ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΡΜΑΝΣΗ» Ιωάννης Μυλωνάκης
Ο κ. Μυλωνάκης επισήμανε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, ο προγραμματισμός επέκτασης του δικτύου που θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της πόλης των Σερρών, γεωγραφικά και πληθυσμιακά, ενώ ολοκληρώνονται οι νέες συνδέσεις εντός δικτύου. Επιπλέον, αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της σύνδεσης του Τ.Ε.Ι. Σερρών στο δίκτυο Τηλεθέρμανσης που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2018.
Παράλληλα, τόνισε πως σύμφωνα και με τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, η Τηλεθέρμανση Σερρών διανέμει θερμότητα, μέσω του δικτύου της, σε τιμές χαμηλότερες, έως και 44% σε σχέση με άλλους τρόπους θέρμανσης, ενώ πρόσθεσε πως στο πρόγραμμα ανάπτυξης των υπηρεσιών, για το προσεχές διάστημα είναι και η παροχή Τηλεψύξης στα σερραϊκά νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Ο κ. Μυλωνάκης αναφέρθηκε στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για κάθε νοικοκυριό, με τις υπηρεσίες ηλεκτρικού ρεύματος, κινητής – σταθερής τηλεφωνίας και Internet, σε συνεργασία με τις εταιρίες VOLTON και HRS αντίστοιχα, επιτυγχάνοντας φθηνότερα τιμολόγια έως και 25%. Να σημειωθεί ότι η Τηλεθέρμανση Σερρών έχει αναλάβει την αποκλειστικότητα ως πάροχος των συγκεκριμένων υπηρεσιών για τους νομούς Σερρών, Δράμας και Καβάλας.
Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος της «ΘΕΡΜΗ-Τηλεθέρμανση» ευχαρίστησε τους Σερραίους καταναλωτές για την προτίμηση που δείχνουν στην Τηλεθέρμανση όλα αυτά τα χρόνια και δεσμεύτηκε για ολοκληρωμένες υπηρεσίες με συνεχείς βελτιώσεις, δίνοντας λύσεις ασφαλείς, με σεβασμό στο περιβάλλον και κυρίως οικονομικές, σε κάθε νοικοκυριό.