Η Ραχήλ Μακρή έρχεται στην Αμφίπολη – Αποκλειστικό

Η επικεφαλής του Πολιτικού Φορέα «Μέτωπο Νίκης» Ραχήλ Μακρή έρχεται την επόμενη εβδομάδα στην Αμφίπολη! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα προηγηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμφιπολης Κώστα Μελιτο για να ακούσει τα προβλήματα, αλλά και για να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών.

Η Ραχήλ Μακρή είναι γνωστό ότι είχε εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την περιοχή και το ταφικό μνημείο και είχε υποστηρίξει ανοιχτά τον Δήμαρχο Αμφιπολης για τη συνέχιση των ανασκαφών. Αρκετές ήταν οι παρεμβάσεις της για την Αμφίπολη και η επίσκεψη της σκοπό έχει να «σηκώσει» ακόμα πιο ψηλά το θέμα έτσι ώστε να πιέσει την Κυβέρνηση να «σκύψει» στα προβλήματα.

Η Ραχήλ θα συνομιλήσει και με αρκετούς κατοίκους για να ενώσει την φωνή της στον αγώνα για την αξιοποίηση και ανάδειξη της περιοχής πολιτιστικά και τουριστικά. Ο δυναμικός της χαρακτήρας θα συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας και η παρουσία της δίνει αναμφισβήτητα ψήφο εμπιστοσύνης στην περιοχή. Τέλος, θα επισκεφθεί και την Πρώτη Σερρών στην περιοδεία της στο Νομό Σερρών