Η θέση του Καλαϊτζίδη για όσα γράφονται διαδικτυακά

Επανειλημμένα έχω εκφράσει την επιθυμία να πορευτούμε μέχρι τον Δεκέμβριο σε ένα πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα, θεωρώ πως γίνεται σε ένα ικανοποιητικό βαθμό, εκτός πιστεύω μεμονωμένων περιπτώσεων.
Με προβλημάτισε για να είμαι ειλικρινής, αν θα πρέπει να απαντήσω δημόσια η όχι, αλλά μια και κτίζουμε μια ειλικρινή διαδικτυακή σχέση αποφάσισα να το μοιραστώ.
Αγροτοσυνδικαλιστής υποψήφιος με την παράταξη ανάπτυξη Ν Σερρών και επιλογή φυσικά του προέδρου του επιμελητηρίου να εκπροσωπήσει με περίπτερο τους Αγρότες και κτηνοτρόφους Νομού Σερρών στη ΔΕΘ.
Με αναρτήσεις του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, συκοφαντεί , παραπληροφορεί και επιτίθεται στοχεύοντας να αμαυρώσει το πρόσωπο μου, την επιχείρησή μου και την υποψηφιοτητά μου.
Αποδέχεται και επιτρέπει σχόλια που με προκαλούν αηδία.
Θεώρησα πως υπάρχει η δυνατότητα διαλόγου και σχολίασα, κατέθεσα την άποψη μου στην συγκεκριμένη ανάρτηση, αλλά σε λιγότερο απο δύο λεπτά είχε διαγραφεί.
Δέχομαι την κριτική για ότι πούμε προεκλογικά και πράξουμε η δέν πράξουμε μετ’ εκλογικά πάντα σε πολιτικό και πολιτισμένο επίπεδο επιχειρηματολογώντας.
Το Όψιμο ενδιαφέρον για την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στην καλλιέργεια του ρυζιού Σέρρες και στην Ε.Ε , απο ανθρώπους που δεν έχουν γνώσεις και επαφή, έχουν συγκεκριμένα κίνητρα.
Δεν δέχομαι να πλήττουν την τιμή , την υπόληψη, αξιοπιστία και αξιοπρέπεια μου που με πολύ κόπο,  εδώ και είκοσι περίπου χρόνια κατάφερα να κερδίσω μέσα απο την επαγγελματική μου διαδρομή.
Επιφυλάσσομαι για τις ενεργειές μου, στην περίπτωση που επαναληφθούν παρόμοιες αναρτήσεις.
Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας πάντα με προτάσεις …

ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΩΝ