Η δύναμή σου σε μια παγωμένη κουταλιά!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παγωτό με extra πρωτεΐνη και super fruits. Για ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια και απόλαυση μέσα στο καλοκαίρι.

Φέτος το καλοκαίρι η Κρι Κρι φέρνει το μεγάλο νέο στα παγωτά! Συνεχίζοντας το επιτυχημένο λανσάρισμα της σειράς των γιαουρτιών super spoon, και ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, λανσάρει το Super Spoon και σε παγωτό. Ένα προϊόν που συνδυάζει την απόλαυση του παγωτού με τη μυϊκή ενδυνάμωση της πρωτεΐνης και την ενέργεια των super fruits.

Το νέο παγωτό είναι φτιαγμένο με ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι 0%, κομμάτια μύρτιλου και φραγκοστάφυλου, έχει λίγες θερμίδες, καθόλου λιπαρά, ενώ έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.

Η κάθε συσκευασία περιέχει 9,3g πρωτεΐνη και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους γυμνάζονται σε σταθερή βάση και θέλουν να είναι σε φόρμα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου χωρίς να στερηθούν απόλαυση!

Τα συστατικά του συνδυάζονται μοναδικά, δίνοντας ένα γευστικό αποτέλεσμα που συναρπάζει, ενώ παράλληλα σας γεμίζει με ενέργεια και ευεξία, βοηθώντας τον οργανισμό σας να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής μας.

Αναζητήστε το Super spoon με γεύση μύρτιλο, φραγκοστάφυλο, βατόμουρο και cranberry στα κίτρινα ψυγεία Κρι Κρι.

Παγωτά φτιαγμένα με το μεράκι και την τεχνογνωσία της μοναδικής ελληνικής εταιρίας παγωτού με πανελλαδική διανομή.

Κρι Κρι, τα παγωτά της καρδιάς μας, εδώ και 63 χρόνια!