Η.Αναστασιαδης: «Η δημοσιογραφος έπρεπε να δείξει ευελιξία»

Ο κ.Ηλίας Αναστασιάδης (παράταξη Μηλιδη) μιλώντας στο ράδιο Cosmos 93 FM σχολιάζει τον θόρυβο που δημιουργήθηκε για τη δημοσιογράφο της ΚΕΔΗΣ Ρούλα Τσερκεζη μετά από ερώτηση του κ.Βασιλη Χρυσανθιδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών.

Ο κ.Ανασταδιαδης είπε χαρακτηριστικά πως «παρακολούθησα όλο το θέμα -αν και την περίοδο της ερώτησης βρισκόμουν στο εξωτερικό- και μπορώ να σας πω πως έπρεπε η ΚΕΔΗΣ να έχει ενημερωμένες τις δύο ιστοσελίδες Kedis.gr και Μουσείο Τύπου Σερρών. Εμείς πολλές φορές ερχόμαστε εποπτικά να ελέγξουμε αυτές τις διαδικασίες. Έχουμε π.χ. πετύχει να μην γίνονται απευθείας αναθέσεις, αλλά διαγωνισμοί και μέσα από το βήμα αυτό να καλέσω όλους τους Σερραιους επιχειρηματιες να παίρνουν μέρος στους διαγωνισμούς».

Επρεπε η δημοσιογράφος να δείξει ευελιξία

Αναφορικά με τη δημοσιογράφο δήλωσε: » έπρεπε η δημοσιογράφος να δείξει ευελιξία. Εάν δεν υπήρχε ιστοσελίδα να ανακοινωνε έστω και σαν δείγμα το ενημερωτικο υλικό στην ομάδα στα κοινωνικά δίκτυα και όταν θα γινόταν η ιστοσελίδα να αναρτούσε τα θέματα εκεί. Έτσι θα φρόντιζε να είχε καλύψει την ΚΕΔΗΣ». Τέλος, για τις δύο ιστοσελίδες οι οποίες είναι πεσμένες στο διαδίκτυο ο κ.Αναστασιαδης θεωρεί πως κακώς καθυστέρησε η ανανέωση.