Η αγάπη του κόσμου για την κα Στέλλα, έγινε ξεκάθαρη στην εκπομπή της Στεφανίδου στο Epsilon!

Τους μάγεψε ολους η «Κυρία Στέλλα»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Η αγαπητή σε όλους, Σερραία τηλεοπτική μαγείρισσα κα. Στέλλα, (από την εκπομπή «Πες το στην κυρία Στέλλα»), έπειτα από προσωπική πρόσκληση, που δέχτηκε από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον τηλεοπτικό σταθμό Εpsilon, φιλοξενήθηκε στα πλατό της εκπομπής.

Θερμή υποδοχή

Η υποδοχή, που προετοιμάστηκε για την κα Στέλλα, ήταν πραγματικά, πολύ θερμή τόσο από τη γνωστή παρουσιάστρια όσο και από το κοινό της.

Αποκλειστική πληροφορία

Η Τατιάνα Στεφανίδου, στην εκπομπή, δεν παρέλειψε να προσκαλέσει την κα Στέλλα και στο εορταστικό πρόγραμμα που ετοιμάζει, κατά το οποίο η αγαπημένη τηλεοπτική μαγείρισσα, πρόκειται να μαγειρέψει στο πλατό της εκπομπής.

Τι αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου στην κα Στέλλα

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Τατιάνα Στεφανίδου, εκμυστηρεύτηκε στην κα Στέλλα, τη μεγάλη, αγάπη που τρέφει για την πόλη των Σερρών λόγω του κουμπάρου της Στέφανου Μαματζή (Ιδιοκτήτη Ξενοδοχείου «Philippos Xenia Hotel»), τον οποίο και επισκέπτεται συχνά. Το ίδιο, μάλιστα, πρόκειται να κάνει και φέτος τα Χριστούγεννα, αφού η γνωστή παρουσιάστρια έχει ήδη προγραμματίσει να επισκεφθεί την πόλη μας, εκείνη την περίοδο.

Τατιάνα Στεφανίδου για κα Στέλλα: «εξαιρετική καλεσμένη»

Το πιο σπουδαίο, όμως, είναι ότι όπως είπε η Τατιάνα Στεφανίδου, δεν «χόρτασε» την κα Στέλλα, γιατί ήταν «εξαιρετική καλεσμένη» και «φοβερή μαγείρισσα«, και για αυτό, της έδωσε ανοιχτή πρόσκληση να επισκεφθεί ξανά το πλατό της εκπομπής της.

Το μόνο που απομένει, είναι, να απολαύσουμε και πάλι την αγαπημένη μας τηλεοπτική μαγείρισσα στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου. Ανυπομονούμε!

Για να δεις το επεισόδιο της εκπομπής, μπορείς να μπεις εδώ: www.epsilontv.gr.

 

Πηγη foititisonline.gr