Η άνετη νίκη του Θ.Αραμπατζη & το στοίχημα της επόμενης ημέρας

Μοναδικός υποψήφιος στη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων

 

Ο Θ.Αραμπατζης έθεσε υποψηφιότητα στη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραιων και βγήκε… «πρώτος» μιας και δεν υπήρχε κάποιος για να διεκδικήσει τη θεση. Όταν τελείωσε η προθεσμία κανείς δεν έθεσε υποψηφιότητα αν και τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκαν πολλά ονόματα. Όπως σήμερα δήλωσε ο ιδιος στην εκπομπή «Δύο ώρες μαζί» με τη Μαρία Ναβαλη στο Δίκτυο Τηλεόραση «δεν υπάρχει λόγος παράτασης των υποψηφιοτητων». Είπε ακόμα πως πρέπει «να παραιτηθούν όσοι θέλουν να φυγουν. Θα μιλήσω στο επόμενο διάστημα και θα ξεκαθαρίσω την κατάσταση».

Ο ίδιος θα θυμάται για καιρό πως ήταν η πιο άνετη νίκη στη ζωή του μιας και σε ένα μήνα από τώρα η διαδικασια για την ανάδειξη επικεφαλής της παράταξης θα είναι μια καθαρά τυπική διαδικασία.Γ Γιακάποιους αναμενόμενη.

Ο Στέλιος Γαλάνης είχε ακουστεί πολύ δυνατά τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο όπως φάνηκε δεν έθεσε υποψηφιότητα «μέσα στην παράταξη» με τις φήμες να οργιάζουν πως εάν το αποφασίσει θα κάνει δικό του συνδυασμό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του FONH.GR και ο Βασίλης Τερζής έχει ξεκινήσει επαφές και όπως όλα δείχνουν θα δημιουργήσει νέο πολιτικό φορέα. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι όσοι χάρηκαν που δεν έθεσε υποψηφιότητα στην παραταξη, αλλά θα κινηθεί εντελώς διαφορετικα. Τέλος, η γυναικεία υποψηφιότητα δεν ήρθε μέσα από την ΔΠΣ όπως μέχρι την τελευταία στιγμή κάποιοι περίμεναν, αλλά ανανενεται με νέο συνδυασμό.

Ο νέος επικεφαλης Θεοδωρος Αραμπατζης θα πρέπει τώρα να χαράξει μια νέα πολιτική γραμμη. Θα πρέπει επίσης να ενώσει σε πρώτο βαθμό τους «Αγγελιδικους» και σε δεύτερο να ανανεώσει με νέα μέλη την παράταξη.

Όπως μαθαίνουμε η δουλειά αυτή της επόμενης ημέρας δεν θα είναι καθόλου ευκολη μιας και η αλλαγή φέρνει σε κάποιους αλλαγή σχεδίων. Επίσης οι εκκολαπτόμενες παρατάξεις ίσως δημιουργήσουν βαθύ ρήγμα στην παράταξη που ίδρυσε ο Π.Αγγελιδης.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Θ.Αραμπατζη