Ημέρα Ραδιοφώνου και αναμνήσεων για Σερραίους παραγωγούς (φωτό)

Παγκόσμια ημέρα Ραδιοφώνου η σημερινή με τους Σερραίους δημοσιογράφους και παραγωγούς να δημοσιεύουν στο Facebook και στους προσωπικούς λογαριασμούς φωτογραφίες από παλιές εκπομπές και περιγραφές αγώνων που έκαναν.

Αρχικά ο πολύπειρος αθλητικός συντάκτης της ΕΡΤ Βασίλης Αναστασιαδης, έβαλε πολλές φωτό από την 28χρόνη καριέρα του. H πρώτη στο δημοτικο γήπεδο κάνοντας περιγραφή εκεί που τώρα είναι ο 4ος διαιτητης μαζί με τον αείμνηστο Χρήστο Λιθαρη που τον αποκάλεσε δάσκαλο και η άλλη στα νέα δημοσιογραφικά θεωρεία στην Θύρα 1, μαζί με τον τεχνικό της ΕΡΑ Στρατο Φούντα.

Επίσης ο τεχνικός Κώστας Ναβαλης δημοσίευσε παλιές φωτογραφίες από το δημοτικό γήπεδο Σερρών και το Ράδιο «Ε».

Και η Μαρκέλλα Μικέλη έβαλε φωτό, δείτε πως ήταν τα παλιά στούντιο και οι κονσολες.

Και ο αθλητικός συντάκτης του FONH.GR Κώστας Δελης έκανε ένα κολάζ από φωτογραφίες με την αθλητική εκπομπή «Στα 3 κόρνερ πέναλτι», που βγαίνει στον «αέρα» των ερτζιανών από το 2005 μέχρι σημερα σε διάφορα ραδιόφωνα της πόλης. Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή τον ακούτε από την συχνότητα MEGA Radio 91.7 FM Stereo (12.00-13.00μ.μ).

Και ο Αρχισυντακτης του FONH.GR Γιάννης Δελης δημοσίευσε επίσης φωτό από τον προ τελευταίο σταθμό του το Cosmos Radio. Τώρα τον ακούτε κάθε Τριτη-Τεταρτη–Πεμπτη στο MEGA Radio 91.7 FM Stereo. (12.00-13.00μ.μ).