Ηλεκτροσόκ εδώ και τώρα-Άποψη του Κώστα Δελή

Λίγες ώρες μετά την νεα ήττα από τον Εργοτέλη (0-1), θέλω να αναφερθώ σε κάποια πράγματα που συμβαίνουν στον Πανσερραϊκό. Ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης είχε την ευθύνη και την ευθιξια να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε. Η διοίκηση δεν ξεκαθαρίζει ακόμα αν την κάνει αποδεκτή ή όχι. Αυτό με τις δυο ανακοινώσεις δεν το κατάλαβα, ειλικρινά!!!

Άλλωστε φαινόταν ξεκάθαρα ότι είχε χαθεί ο έλεγχος το τελευταίο διάστημα, αλλά ήλπιζε και ο ίδιος έως το τέλος να αλλάξει η κατάσταση, κάτι που δεν έγινε. Σήμερα η ομάδα κατά την γνώμη μου έκανε το χειρότερο παιχνίδι εντός έδρας από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Θα ήταν επιτυχία έτσι όπως έπαιξε να έπαιρνε την ισοπαλία.

Κάποια στιγμή η ομάδα είχε αντιδράσει με τις νίκες με ΑΕ Καραϊσκάκης και Βέροια εντός, αλλά έμεινε εκεί και πήγαινε σε γκρεμό με σπασμένα «φρένα». Επτά ματς μετα τα «σπατάλησε» άδοξα και στο κάτω κάτω δεν φταίνε για όλα οι διαιτητές, όταν εμείς δεν παίζουμε.

Φαινόταν σήμερα πως η ομάδα δεν είχε ψυχολογία, δεν είχε φρεσκάδα, παρά τις 12 μεταγραφές, που έγιναν και είναι πάρα πολλές για αυτήν την περίοδο.

Το καλοκαίρι η νέα διοίκηση έφερε με δική της εντολή τον Περικλη Αμανατιδη και αντικατέστησε τον  Σάκη Αναστασιαδη στην τεχνική ηγεσία. Αυτή λοιπόν η κίνηση δεν βγήκε στην ομάδα μετά από 14 αγωνιστικές. Και δεν ξέρω αν οι ίδιοι οι διοικούντες θα «τελείωναν» τον προπονητή μετά από μια καλή πορεία, αν ο ίδιος σήμερα δεν αποχωρούσε. Ακόμα και τώρα δεν ξέρουν αν πρέπει να τον στηρίξουν ή όχι.

Αυτός που τώρα θα έρθει προπονητής, πρέπει να αλλάξει την ψυχολογία και να παίζει και λίγο σκοπιμότητα γιατί από αποτελέσματα πιάσαμε πάτο φέτος.

Ηλεκτροσόκ λοιπόν εδώ και τώρα και όλοι κοντά ο καθένας από το μέρος του, για να μπορέσει να σωθεί η παρτίδα. Τα πράγματα είναι δύσκολα στο αγωνιστικό και να σκεφτεί κανείς πως δεν μιλάμε για το οικονομικό, που αντιμετωπίζουν άλλες ομάδες, αλλά το είχαμε βιώσει έντονα το καλοκαίρι.

Όσοι ήρθαν στο γήπεδο σήμερα δεν πίστευαν πως η ομάδα δεν μπορεί να βάλει γκολ. Φέτος επίσης στο τέλος το έχει πληρώσει σε πολλά ματς και χάνει βαθμούς.