Ερώτηση Β.Χρυσανθιδη για τη Ρ.Τσερκεζη: «Έκανε μισή δουλειά, πληρώθηκε για ολόκληρη»

Η Ερώτηση του Βασίλη Χρυσανθιδη (παράταξη Στεφάνου Φωτιάδη) στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών αποκάλυψε την… γύμνια της ΚΕΔΗΣ.

Η δημοσιογράφος Ρουλα Τσερκεζη μετά από διαγωνισμό προσλήφθηκε στις αρχές Καλοκαιριού στην ΚΕΔΗΣ, αφου κατάφερε να «κατεβάσει» την οικονομική προσφορά που κατέθεσε, θέλοντας η ίδια να λαμβανει ελάχιστα χρήματα για τις θέσεις Γραφείου τύπου και υπεύθυνης Ψηφιακου Μουσείου Τύπου Σερρών.

«Έκανε μισή δουλειά…»

Η κ.Ρουλα Τσερκεζη όπως αποκάλυψε ο κ.Βασιλης Χρυσανθιδης εργάζεται μόνο για το Γραφείο Τύπου και όχι ως Υπεύθυνη Ψηφιακού Μουσείου Τύπου Σερρών, ενώ πληρώθηκε και για τις δύο θέσεις βάσει σύμβασης που έχει υπογράψει με την ΚΕΔΗΣ.

Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό επισημαίνει ο κ.Χρυσανθιδης μιλώντας στο FONH.GR και δηλώνει χαρακτηριστικά πως «στην πραγματικότητα η συγκεκριμένη δημοσιογράφος δουλεύει μόνο για το γραφείο τύπου και καθόλου για το Μουσείο Τύπου, όπου η ιστοσελίδα έχει «πέσει» (Δεν λειτουργει), ομως πληρώθηκε και για τις δύο εργασίες βάσει σύμβασης».

Η «καλυψη» από την ΚΕΔΗΣ

Η απάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΗΣ Βασίλη Τερζή στο δημοτικό συμβούλιο, ηταν πως η δημοσιογράφος όντως δεν εργάζεται και για το Μουσείο Τύπου, μιας και δεν υπάρχει η ιστοσελίδα για το ΨΜΤ ενεργή και πως όλο αυτό το διάστημα μαζεύει υλικό.