ΕΠΣΣ: Ο Σάκης Τερζής στις Μικτές ομάδες

Ο έμπειρος προπονητής Σάκης Τερζής είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της ΕΠΣ Σερρών και θα αναλάβει τις Μικτές ομάδες. Ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του κοουτς και περιμένουμε την ανάδειξη νέων ταλέντων από τον νόμο για τη νέα αγωνιστική περίοδο που έρχεται. Ο Γιώργος Κομσης θα είναι ο συνεργάτης του και ο Κωστής Σιδηρόπουλος.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΠΣΣ.

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΣΕΡΡΩΝ με απόφασή του βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας με τον προπονητή κ. Τερζή Αθανάσιο για την Προεπιλογή Εθνικών Ομάδων ΠΑΙΔΩΝ-ΝΕΩΝ (μικτές) για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών καλωσορίζει στους αθλητικούς της κόλπους, τον πολύ έμπειρο και ικανό προπονητή κ. Τερζή Αθανάσιο, κατόχου πτυχίου UEFA B΄, με πολυετή εμπειρία στα τμήματα υποδομών ποδοσφαίρου Ν. Σερρών, προπονητή στις ακαδημίες ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2005 έως 2012 καθώς και υπεύθυνος και προπονητής στις ακαδημίες Κ-20 ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ τωρινή F.C. SERRES από το 2012 έως 2015. Επίσης η Ε.Π.Σ. ΣΕΡΡΩΝ ευχαριστεί του δύο συνεργάτες του προπονητή, κ.Κομσή Γεώργιο και Σιδηρόπουλο Κωνσταντίνο οι οποίοι εθελοντικά θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Αναλυτικά: α) Δρ.ΚΟΜΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: -Επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα φυσικής κατάστασης και ανάλυσης αγώνων. -Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης προπονητικής αθλημάτων. -Κάτοχος διδακτορικού διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου.

β)ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ: Φυσικοθεραπευτής ΒSs -Υπεύθυνος ζητημάτων αποκατάστασης και πρόληψης καθώς και αξιολόγησης σωματομετρικών χαρακτηριστικών. -Mέλος του επιστημονικού τμήματος των τμημάτων υποδομής της F.C.BARCELONA (F.C. BARCELONA Hub). -Πιστοποιημένος φυσικοθεραπευτής της FIFA medicine. -Συνεργάτης των Τμημάτων Υποδομής F.C. BAYERN MUNICH και της INTER F.C.».