ΕΠΟ: Αφαίρεση βαθμών και σε άλλες ομάδες

Μαζί με τον Πανσερραϊκό, τον Παναιγιάλειο και την Σπάρτη (δεν έκαναν καν εφέσεις), αφαιρέσεις βαθμών δέχτηκαν και άλλες ομάδες όπως η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, η Καλλιθέα και ο Απόλλωνας Λάρισας. Το FONH.GR βρίσκεται στα γραφεία της Football League και στην Αθήνα και σε άλλο άρθρο θα εξηγήσουμε περισσότερα για τις αδειοδοτήσεις.

Οι εφέσεις τους απορρίφθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κάτι που σημαίνει ότι αλλάζει ξανά ο πίνακας της βαθμολογίας της Football League. Η δεύτερη φάση τώρα της Επιτήρησης πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα Τέλη Απριλίου και έχουν σχέση και πάλι και οι οφειλές προς πρώην παίκτες και οι τρέχουσες οφειλές από τον Ιανουάριο και μετά.

Διαβάστε παρακάτω την απόφαση αναλυτικά:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας κατά της υπ΄ αριθ. 4/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κατά της υπ΄ αριθ. 5/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Καλλιθέα κατά της υπ΄ αριθ. 10/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Αιγινιακός κατά της υπ΄ αριθ. 3/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ».

 

Διαβάστε παρακάτω τη νέα βαθμολογία

  1. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 30
  2. ΑΝΑΓ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 28

=======================

  1. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 26
  2. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 25
  3. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 18
  4. ΚΑΛΛΙΘΕΑ 13
  5. ΒΕΡΟΙΑ 11
  6. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ -51