Επισκέψεις του Β. Καλαϊτζίδη σε επιχειρήσεις των Σερρών, της ΒΙΠΕ & της Βισαλτίας

Στο πλαίσιο του κύκλου επαφών με τους Φορείς των Σερρών, ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Βασίλης Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Επιμελείς Σέρρες», επισκέφθηκε επιχειρήσεις της περιοχής των Σερρών, της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙΠΕ) αλλά και της Βισαλτίας.

Ο κ.Καλαϊτζίδης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων και είδε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας τους. Μιλώντας με τους ίδιους τους Σερραίους επιχειρηματίες άκουσε τους προβληματισμούς τους αναφορικά με τις δυσλειτουργίες του κράτους και τις αρνητικές συνέπειες που μπορεί να έχουν αυτές τόσο για τους ίδιους όσο και για την τοπική κοινωνία και οικονομία.

kalaitzidis1711226

«Εν έτει 2017 και η Πολιτεία εξακολουθεί να βλέπει τον επιχειρηματία με καχυποψία. Αντί να ανοίγονται δρόμοι, μπαίνουν εμπόδιαΠρέπει όλοι να δουλέψουμε για την περιοχή μας και να συνεργαστούμε, γιατί μόνο μέσα από κοινές προσπάθειες μπορούν τα αποτελέσματα να είναι ικανοποιητικά», δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελείς Σέρρες», Βασίλης Καλαϊτζίδης.

kalaitzidis17112211