Ενθαρρύνουν τον Β.Καλαιτζιδη για νέο επιμελητηριακο σχήμα

Γνωστοί επιχειρηματιες και επαγγελματίες της Σερραικης αγοράς ενθαρρύνουν τον Βασίλη Καλαϊτζίδη για ένα νέο σχήμα που την επομενη περιοδό πρέπει να κατέβει με αξιώσεις στις Επιμελητηριακες εκλογές.

Οι περισσότεροι στέκονται στο επιχείρημα πως αυτήν την περίοδο όποιος υποψήφιος κατέβει θα παρει τους κραδασμους των αντιδράσεων από την παράταξη Μεγκλα που στις τελευταίες συνεδριάσεις φάνηκε το μεγάλο ρήγμα.

Σε ένα άλλο επιχείρημα που στέκονται είναι πως είναι νέος, δυναμικός και ανερχόμενος επιχειρηματίας ο οποίος έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Ο ίδιος έχει απογειωσει την επιχείρηση του και στις συνομιλίες με άλλους επιχειρηματίες διαπιστώνουν πως έχει όρεξη και φρέσκιες ιδέες για τον τόπο και την επιχειρηματικότητα.

Ένα μεγάλο ρεύμα θα τον ακολουθήσει στις εκλογές μιας και δεν είναι ικανοποιημένοι με την σημερινή ομάδα που δεν πηγαίνει στα συμβούλια και είναι καιρό τώρα αποστασιοποιημένη και αδιάφορη…

Ο γνωστος επιχειρηματιας αυτή τη στιγμή ακούει φίλους και επιχειρηματιες που τον παροτρύνουν να κατέβει και συγκεντρώνει ήδη ανεπίσημα τα πρώτα στελέχη.