Εκλογές στον σύνδεσμο διαιτητών Ν. Σερρών-Αποτελέσματα

Η εκλογική διαδικασία στον σύνδεσμο διαιτητών Ν.Σερρων για την ανάδειξη νέου προέδρου πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία.

Μετά από 21 χρόνια αλλάζει ο πρόεδρος. Στις 19.15 υπήρξε απαρτία 75/136 διαιτητές και έτσι μετά από σύντομες ομιλίες μεταξύ αυτών και του μεταβατικου προέδρου Σίμου Τζεσμετζη, που ήταν για ένα μήνα, άρχισε η ψηφοφορία.

Κάθε 3 χρόνια διεξάγονται οι εκλογές και μέχρι αύριο αναμένεται να γίνει η καταμέτρηση ψήφων. Την Τετάρτη θα γίνει νέα συνεδρίαση στα γραφεία του συνδέσμου για την ανάδειξη του νέου προέδρου και την κατανομή αρμοδιοτήτων στο νέο Δ.Σ.

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. μετά και την τελική καταμέτρηση των ψήφων του εκλογικού σώματος από την εφορευτική επιτροπή (από σύνολο 93 ψήφοδελτίων, βρέθηκαν 92 έγκυρα ψηφοδέλτια και 1 άκυρο) είναι τα παρακάτω:

Φωτιάδης Γεώργιος – 55 ψήφοι

Βαφειάδης Συμεών – 53 ψήφοι

Κεφαλάς Κων/νος – 53 ψήφοι

Κελλίδης Ευάγγελος – 53 ψήφοι

Παλάζης Κυριάκος – 52 ψήφοι

Καδέμογλου Αλέξανδρος – 50 ψήφοι

Ιωαννίδης Χρήστος – 48 ψήφοι

Τσεσμετζής Συμεών – 40 ψήφοι

Σάββας Ιωάννης – 38 ψήφοι

Οι παραπάνω 9 εκλεγμένοι σύμβουλοι θα αποτελέσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών και θα συνέλθουν σε σώμα τις προσεχείς ημέρες, ώστε να προβούν σε κατανομή των αξιωμάτων.

Επίσης, αναφορικά με την απόφαση του απελθόντος Δ.Σ. του Σ.Δ.Π. Σερρών για ποινή διαγραφής από τα μητρώα του Σ.ΔΠ.Σ του διαιτητή Κυριακίδη Δημήτριου, διεξήχθη παράλληλα με τις εκλογές, ψηφοφορία όπου μετά την καταμέτρηση των ψήφων του εκλογικού σώματος από την εφορευτική επιτροπή, ο διαιτητής Κυριακίδης Δημήτριος παραμένει μέλος του Σ.Δ.Π.Σ. με ψήφους 52 ΟΧΙ, 35 ΝΑΙ και 6 ΛΕΥΚΑ.