Είναι αρχή για να κριθούν όλοι-Άποψη του Κώστα Δελή

Πολύς λόγος γίνεται μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου και το 3-3 στον Πανσερραϊκό, για ευθύνες για την πορεία στο αγωνιστικό τμήμα. Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα και έχει μόλις έναν βαθμό σε τρία ματς. Έχασε από τον ΟΦΗ (1-2), δεν είχε καλύτερο υλικό, ήταν πρεμιέρα και το πάλεψε. Έχασε στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο (3-2), ναι είναι υπερβολικά τα τρία γκολ που δέχτηκε, αλλά το πάλεψε και πάλι για την ισοπαλία μέχρι τέλους, άσχετα αν δεν ήρθε. Με τον Απόλλωνα Πόντου (3-3) έκανε επιθετικά την καλύτερη εμφάνιση, πρώτη φορά σε επίσημο ματς να πετύχει τρία γκολ, αλλά η άμυνα έμπαζε πίσω…νερά!!!

Απολογισμός 1 βαθμός σε τρία ματς και να δέχεσαι 8 γκολ φυσικά δεν σου δίνει πολλά περιθώρια να πεις πως πάει καλά μια ομάδα. Όμως, υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι τον Δεκέμβριο και την ενίσχυση που πρέπει να γίνει και πολλά ματς. Να μην γράψω τα αυτονόητα, ότι δεν αφήνεις ένα ματς που κερδίζεις 2-0 και 3-1 να πάει εντός σε 3-3. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, θέλετε παράδειγμα; πέρυσι ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα με Ατρόμητο, έχασε 3-4.

Διάβασα σχόλια ότι φταίνε οι διοικούντες και ότι έχουν ευθύνες για ότι βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότί είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε τους νέους διοικούντες, κυρίως ότι έχει σχέση με το αγωνιστικό. Βλέπουν και αυτοί ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα στην ομάδα. Γενικώς να μην βιαζόμαστε να πάρουμε αποφάσεις, η ομάδα και ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης θέλουν χρόνο και πρέπει όλοι να δείξουμε υπομονή. Δεν σημαίνει ότι με ανάλογη πορεία όμως, θα γράψω και εγώ τα παραπάνω, για μέχρι τώρα αυτά.

Φωτο-πηγη: www.panserraikos1964.gr