Δημοσιεύματα για Στάθη Κουτμεριδη

Στη χτεσινή, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, διαμαρτυρία του Συντονισμού Συλλογικοτήτων στην Ε’ ΔΟΥ στην πλατεία Αντιγονιδών, για την κατάσχεση ακατάσχετου λογαριασμού μητέρας 67 ετών με πέντε άνεργα παιδιά και το ένα εκ των οποίων άνεργο, υπήρξε ένα περιστατικό που εμάς ως newreport.gr μας έκανε εντύπωση.

Στη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του Συντονισμού με την έφορο, υπήρξε κι ακόμη ένα άτομο ο περιφερειακός διευθυντής… Βρέθηκε εκεί γιατί έμαθε για την παρέμβαση. Προσπαθούσε να πείσει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι η εφορία, αν έχει σταλεί ειδοποιητήριο για χρέη και το τραπεζικό ίδρυμα προχωράει σε κατάσχεση λογαριασμού που έχει πάνω από 1.250 ευρώ! Να σημειώσουμε ότι ο περιφερειακός διευθυντής λογομάχησε με μέλη του Συντονισμού, όταν του είπαν ότι αντί να προστατεύονται οι οικονομικά αδύναμοι, η εφορία προστατεύει τους εφοπλιστές. Στη φράση “δεν γλιτώνει κανείς” εναντιώθηκαν μέλη του Συντονισμού, αναφέροντας ότι δεν μπορούν να συμπεριφέρονται το ίδιο σε έναν μεγαλοοφειλέτη που υπάρχουν ενδείξεις ή ακόμη και αποδείξεις ότι κρύβει λεφτά στο εξωτερικό, με έναν μικροοφειλέτη που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να αποπληρώσει το χρέος του.
Βάση του διαλόγου θα καταλάβετε…
Περιφερειακός διευθυντής: Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Πείτε μου ένα όνομα…
Μέλος Συντονισμού: Ο Μαρινόπουλος δεν είναι ένας από τους μεγαλοοφειλέτες που αποδεδειγμένα έχει λεφτά στο εξωτερικό και στην Ελλάδα βάρεσε κανόνι;
Περιφερειακός διευθυντής: Εγώ δεν ξέρω κανέναν Μαρινόπουλο…
Σε κάποια άλλη στιγμή, τονίστηκε εκ νέου η περίπτωση “κάλυψης” μεγαλοοφειλέτες από μέλη του Συντονισμού, για να απαντήσει ο περιφερειακός διευθυντής:
“Αυτά είναι λόγια καφενείου!”.
Διαβάστε το δημοσίευμα και θα καταλάβετε:http://anemosanatropis.blogspot.gr/2017/02/67.html
Αυτός ο κύριος όμως, που απαντούσε με αυτό τον τρόπο είναι ο γνωστός ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Στάθης Κουτμερίδης. Το σύστημα λοιπόν, αφού είδε πως ούτε με nonpaper μπορεί να σταματήσει το Συντονισμό και πως η προπαγάνδα που εξαπέλυσε δεν έπιασε, είπε να δοκιμάσει ένα άλλο παρακλάδι του… Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο υπερ έφορος, Κουτμερίδης είναι ο mr ΜΚΟ.
Τι έχει αναλάβει ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με την τωρινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Είναι ο υπεύθυνος στην “υπερ εφορία” της Θεσσαλονίκης (τέσσερις υπάρχουν σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Πάτρα) και συνεργάζονται άμεσα με τη Γραμματεία Εσόδων ελέγχοντας την αποδοτικότητα του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.
Ο πρώην βουλευτής από τις Σέρρες, που διαβάζει “Αυγή” και παίρνει εντολές απευθείας απο την υπηρεσία στρατηγικού σχεδιασμού του Πρωθυπουργού είχε εμπλοκή τον Ιούνιο του 2011 στην ίδρυση, που πραγματοποιήθηκε εν μία νυκτί, της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Κοινωνικό Δίκτυο Πολιτών» με σκοπό την πρόσληψη ανέργων στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, δηλώνοντας μάλιστα το πολιτικό του γραφείο ως έδρα της ΜΚΟ.

Ακολουθεί το δημοσίευμα:
http://anemosanatropis.blogspot.gr/2014/11/mr.html

ΠΗΓΗ:https://newreport.gr/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-mr-%CE%BC%CE%BA%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4/

Το FONH.GR δεν υιοθετεί το δημοσιευμα