Δίπλωσαν νταλίκες στο δρόμο προς Αμφίπολη – Εγκλωβισμένο το ΚΤΕΛ στην Πρώτη!

Με αλυσίδες η κίνηση από Μαυρολεύκη μέχρι Αμφίπολη – Αποκλεισμενα τα Λουτρά  Σιδηροκάστρου

Διπλωσαν νταλίκες στο δρόμο προς Αμφίπολη – εγκλωβισμένο το ΚΤΕΛ στην Πρώτη!

 

Εξαιτίας της κακοκαιρίας προβλήματα ηλεκτροδότησης σημειώθηκαν στις κοινότητες Μητρουσίου, Προβατά, Αμπέλων, Λιβαδοχωρίου,Κερκίνης και Λιβαδιάς, όπου για αρκετό διάστημα παρέμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Δυσκολεύει η κατάσταση στο δρόμο προς την Αμφίπολη, καθώς η χιονόπτωση συνεχίζεται σφοδρή σε όλη την περιοχή. Όπως έχουμε αναφέρει ήδη, όχι μόνο χρειάζονται αλυσίδες, αλλά ουσιαστικά η κυκλοφορία έχει διακοπεί. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, στο δρόμο έχουν ήδη συμβεί κάποια ατυχήματα εξαιτίας της χιονόπτωσης, έχει διπλώσει κοντά στο Ροδολίβος, τουλάχιστον μία νταλίκα. Σε κάθε περίπτωση, για να ξεκινήσετε για Θεσσαλονίκη, ενημερωθείτε πρώτα από την Ελληνική Αστυνομία για την κατάσταση του δρόμου, αλλά να έχετε πάντα μαζί σας αλυσίδες.

Επίσης, από το πρωί έχουν εγκλωβιστεί δύο λεωφορεία του ΚΤΕΛ Δράμας στο δρόμο προς την Αμφίπολη και γίνονται προσπάθειες απεγκλωβισμού για να μπορέσουν να συνεχίσουν το δρόμο τους, αν και με δυσκολία. Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Δράμας για Θεσσαλονίκη διεξάγονται κανονικά, από το δρόμο προς την Καβάλα!

Όσον αφορά τα δρομολόγια προς το Νευροκόπι έχουν σταματήσει γιατί έχει πολύ χιόνι!

Πηγή Proinos-Typos.gr