Γ.Τσιφούτης: «Είχα πάντα το θάρρος της γνώμης»

Θέση στην ανακοίνωση του Δημήτρη Καμήλαλη πήρε ο παλαίμαχος παίκτης του Πανσερραϊκού Γιώργος Τσιφούτης απαντώντας στον ίδιο σε σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Διαβάστε τι έγραψε. «Δεν ήθελα να προσβάλω πρόσωπα (τα ονόματα της ανακοίνωσης είναι τυχαία, κάποιοι από αυτούς που ξεκίνησαν την προσπάθεια αναγέννησης του ΠΑΝ/ΚΟΥ) και συγνώμη αν αυτό κατάλαβαν.
Αλλά αν νομίζεται όποιος ή όποιοι σχεδιάζουν την διαδικασία για τον στόχο που έχει βάλει ή ομάδα και όχι αυτοί που βάζουν χρήματα (γιατί εννοείτε ότι δεν έχετε αγωνιστική εμπειρία ) δεν προσβάλει με τη σημερινή εικόνα την ιστορία της ομάδος μας, θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω.
Επίσης όπως οι άλλοι παλαίμαχοι που συνεργαστήκατε ήμουν και εγώ μέλος της ομάδος την ίδια τετραετία ως υπεύθυνος υποδομών και προπονητής της Γ΄ ομάδας του ΠΑΝ/ΚΟΥ και δέχομαι την κριτική για το έργο που διετέλεσα.
Εγώ πάντα ήμουν ανοιχτός σε κριτική και πάντα είχα το θάρρος της γνώμης μου (αν δεν το έχεις αυτό δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο ) και ποτέ δεν έκρυβα τα λόγια μου?
Τέλος ελπίζω όλο αυτό να προβληματίσει αυτούς που καταστρέφονται οικονομικά αλλά και να μη διασύρεται η ομάδα μας (παρόλο που δεν απαντάτε στα ερωτήματα μας για να καταλάβουμε ) πριν είναι πολύ αργά».