Γ’ Εθνική: Παρελθόν ο Α.Στυλος από το Σκουταρι

Παρελθόν αποτελεί ο μέχρι πρότινος προπονητης της ομάδας της Ελπίς Σκουτάρεως Απόστολος Στύλος. Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.
«Μετα από μια πολυ επιτυχημένη χρόνια όπως η φετινή στην πρώτη της χρόνια στην Γ’εθνικη η Ελπις Σκουτάρεως έχει φέρει εις πέρας τον στόχο που είχε θέση που δεν ήταν άλλος από την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία…
Μετα τα δυο μη θετικά απότελεσματα, δυο ισοπαλίες και το πέσιμο της ομάδας μας από τη δευτερη θέση ηρθε η παραίτηση,η οποία εγινε δεκτή κ ετσι ηρθε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αποστολο Στύλο..
Η δοιηκηση της Ελπις και ο κόσμος της Ελπις θέλει να τον ευχαριστήσει για το έργο που έχει κάνει στην ομάδα μας,για το πάθος που έβγαλε στον πάγκο αυτής και για την επίτευξη της παραμονής της στην Γ’εθνικη…Του εύχεται καλή συνεχεια στην προπονητική του καριέρα με υγεία και πολυ υπομονή και ειναι σίγουρη πως θα πετύχει χάρη στη σοβαρότητα και την επαγγελματικότητα που τον διακρίνει…
Η Ελπις Σκουτάρεως βρίσκεται πλεον στην αναζήτηση του νέου προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της και θα προετοιμάσει την ομάδα για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά».