Γιατί απουσίαζε η ΥΜΑΘ από τις εκδηλώσεις του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη;

Όχι ότι οι υπουργοί ή ο πρωθυπουργός όταν έρχονται Θεσσαλονίκη ασχολούνται με το ΥΜΑΘ, καθώς το σημείο αναφοράς τους είναι εδώ και έναν χρόνο το πρωθυπουργικό γραφείο υπό την Κατερίνα Νοτοπούλου, αλλά έχει σημασία να το αναφέρουμε καθώς συζητήθηκε στα πηγαδάκια. Ο λόγος για την απουσία τόσο από τα πρωινά εγκαίνια της ΤΟΜΥ Ευόσμου από τον Αλέξη Τσίπρα όσο και από τις συσκέψεις και συναντήσεις που είχε ο πρωθυπουργός στο Διοικητήριο στη συνέχεια, της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά.
Η πραγματικότητα είναι πως δεν υπήρχε κανένα παρασκήνιο αλλά η ΥΜΑΘ ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει σήμερα στη Βουλή στη συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό. Την ομιλία της φρόντισε το γραφείο Τύπου του υπουργείου να τη στείλει στα δημοσιογραφικά e-mail.
Η κα. Τσαρουχά σημειώνει σε αυτήν πως η χώρα βγαίνει από την κρίση και όσοι επιρρίπτουν αρνητικά στην κυβέρνηση είναι βασισμένα σε κατασκευασμένες ειδήσεις, στη διασπορά φόβου και σε κατηγορίες χωρίς αντίκρισμα. «Οι εκπρόσωποι του χθεσινού συστήματος, που αποχωρεί πλέον οριστικά, μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Η πραγματικότητα τους διαψεύδει αμείλικτα», δηλώνει η υφυπουργός. Προφανώς θα εννοεί μεταξύ άλλων και τη Νέα Δημοκρατία ως το «χθες», την οποία βέβαια υπηρέτησε τα 12 από τα 17 χρόνια της κοινοβουλευτικής της παρουσίας. Τότε, πριν, ήταν καλή, μετά έγινε χθες και φορτώθηκε και το προπατορικό αμάρτημα. Όπως ισχυρίζονται για το ΠΑΣΟΚ και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν θητεύσει σε αυτό ως υπουργοί και βουλευτές του. Υποκρισία…

Πηγή: http://myportal.gr