Γ’Εθνική: Ενίσχυση και για τις τρεις ομάδες

Συνεχίζονται οι μεταγραφές στις τρεις Σερραϊκές ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής. Διαβάστε παρακάτω τα νέα των τριών ομάδων.
Στην Ελπίδα Σκουτάρεως η νέα μεταγραφή της ομάδας ακούει στο όνομα του Μιχάλη Γαλακτερού. Ο 30χρονος έμπειρος αμυντικός που έχει περάσει από πολλές ομάδες, πέρυσι ήταν στο Παραλίμνιο και ανακοινώθηκε από την διοίκηση της ομάδας.
Η ομάδα ανανέωσε την συνεργασία της με τέσσερις παίκτες που βοήθησαν πολύ την προηγούμενη σεζόν και με τους τρεις να είναι οι αρχηγοί. Έτσι παρέμειναν οι Αλέξης Πασχαλούδης, Νίκος Νικολούδης, Δημήτρης Καστανιώτης και Παναγιώτης Αντωνογλούδης. Επίσης αποκτήθηκε ο νεαρός Κώστας Ντουνιάς που πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης. Πρόσφατα αποχώρησαν από τους πράσινους οι Σάκης Γκόγκας και Μπόζινταρ Τάντιτς. Η διοίκηση πάντως από την πλευρά της έθεσε στην διάθεση των φιλάθλων και τα νέα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα βρει την ομάδα στην Γ’Εθνική. Τα εισιτήρια αφορούν το δημοτικό γήπεδο Σερρών και για την θύρα 3 των επισήμων είναι 100 ευρώ και 60 ευρώ για τις υπόλοιπες θύρες.
Στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής έπιασε δουλειά ο νέος προπονητής Μίλτος Δουλγέρης που μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Παντελή Κρυστάλλη, οργανώνουν τις μεταγραφικές κινήσεις. Το τεχνικό τιμ συμπληρώνει ο Νίκος Τοπαλίδης, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Θωμάς Τσίμας. Μάλιστα η ομάδα πραγματοποίησε και την πρώτη της μεταγραφή, πρόκειται για τον 23χρονο μέσο Θανάση Σελαλμαζίδη. Προέρχεται από την ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου όπου έκανε 10 συμμετοχές και είχε 1 γκολ. Επίσης ανανέωσαν την συνεργασία τους και την επόμενη χρονιά τρεις παίκτες οι Νίκος Γκάλιος, Χρήστος Εμμανουήλ και Παναγιώτης Παπανικολάου.
Στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, τον 16χρονο γκολκίπερ Δημήτρη Μαδένη απέκτησε η ομάδα που αγωνιζόταν στον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Ζίχνης. Πρόσφατα η ομάδα απέκτησε τον Αντώνη Τσαούση και Σάκη Μουτεσίδη που είχαν αγωνιστεί παλαιότερα στον Πανσερραϊκό.