Β.Καλαϊτζίδης: «Το ταξίδι τελείωσε…»

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής αναμέτρηση και η προσαρμογή στα γνωστά,απαραίτητα και καθημερινά φαίνεται πως έχει ολοκληρωθεί, άλλωστε μου λειψανε αρκετά…

Σε κάθε αναμέτρηση υπάρχουν οι ήρωες, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και δημόσια.
Ευχαριστώ λοιπόν την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου, για την υπομονή και συμπαράσταση.
Την δουλειά μου (αν μιλούσε θα με έβριζε καθημερινά), ιδιαίτερος τον συνέταιρο μου και όλους τους εργαζόμενους.
Φυσικά την νέα οικογένεια μου, που γεννήθηκε εκεί κοντά στο καλοκαίρι και γιγαντώθηκε μέσα σε λίγες εβδομάδες τους ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ …
Υποψήφιους, συνεργάτες εντός, αλλά και εκτός γραφείου. Αφανείς αλλά και φανερούς.
Στο ταξίδι αυτό, ομολογούμενος αρκετά δύσκολο, προσπάθησα να κρατήσω αναλλοίωτες τις αξίες μου ως άνθρωπος, μην με παρασύρει το πάθος και επιθυμία μου για την νίκη, μην προσβάλλω συνεργάτες αλλά και αντιπάλους, άλλωστε θεωρώ εκπροσωπούμε την νέα γενιά πολιτικών αλλά και πολιτικής.
Πιστεύω το κατάφερα !!!
Κάναμε έναν αξιοπρεπή και καθαρό αγώνα , με επιχειρηματα , Προγραμμα , επενδυοντας στην επαφη με τη κοινωνία και την αγορά , στον λιγο χρόνο που είχαμε καταφέραμε πολλά , γιατί δουλέψαμε αρκετά , άλλωστε έτσι μάθαμε .
Το ταξίδι τελείωσε , δεν κερδίσαμε σε σταυρους δυστυχως ,το θέλαμε πολύ . Προσωπικά ομως νιώθω μεγάλος νικητής , πολύ πιο πλούσιος και σοφότερος γιατί ειχε την τύχη να γνωρίσω και να συνεργαστώ με πολύ σημαντικούς και σπουδαίους ανθρώπους σε όλο τον Νομο , γίναμε ομάδα , πάρεα, συνεργατες , τολμώ να πω και φίλοι με πολλούς .

Δέχτηκα πιεσεις , απειλες , γιναν προσπάθειες να με πλήξουν επαγγελματικά , αντέδρασα όπως όφειλα γιατί το θεώρησα άδικο ,άλλωστε δεν είχα να φοβηθώ από κάτικαι έπρεπε να υπερασπίσω τον εαυτό μου , αλλά και την παράταξη μου. Το σίγουρο είναι πως σεν ανταπέδωσα με το ίδιο τρόπο , όχι γιατί δεν μπορουσα αλλά γιατί δεν ήθελα και σέβομαι τον εαυτό μου.
Όταν στην καταμέτρηση που ήμουν παρόν ξεκαθάρισε το αποτέλεσμα, σηκώθηκα κατευθύνθηκα προς τον εκ νέου προεδρο του επιμελητηριου έδωσα το χέρι και ευχήθηκα καλή θητεία και καλή συνεργασία , ακολούθησε βέβαια και δελτίο τύπου επίσημος από την παράταξη κανεις δεν περισσεύει σε αυτόν τον τόπο μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε
Κλείνοντας θα ήθελα να πω το εξής .
Υπήρχαν δυνάμεις που επιθυμούσαν να εκλέγουμε, αλλά το επιθυμώ με το βοηθώ έχει τεράστια απόσταση ..
ΟΙ 900 και πλέον ψήφοι και το 38% που καταφέραμε μέσα σε λιγες εβδομάδες με κόπο και πολυ μεγάλο αγώνα ανήκει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ …..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ακόμη μια φορά όλους τους συνεργατες, αλλά και όσους πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθεια μας.