Β.Καλαϊτζίδης: «Το Επιμελητήριο να είναι για όλους»

Ο Βασίλης Καλαϊτζίδης είναι ένας νέος άνθρωπος που δήλωσε πως επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρων. Επιτυχημένος επιχειρηματίας και οικογενειάρχης θέλει να προσφέρει στον τόπο πιστεύοντας πως το Επιμελητήριο πρέπει να είναι για ολους.

 

 

Το προφίλ του Βασίλη Καλαϊτζίδη ταιριάζει απολυτα σε όλα. Νέος, ωραίος, επιχειρηματιας, οικογενειάρχης. Έχει όλα εκείνα τα προσόντα που χρειάζονται για τη θέση τού Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρων.

Σοβαροί και ιδιαίτερα επιτυχημένοι Σερραίοι επιχειρηματιες νέοι, αλλά και παλαιότεροι στηρίζουν τη νέα επιμελητηριακη κίνηση η οποία γεννήθηκε για ανάγκη για μια ουσιαστική αλλαγή.

 

Νέος, αφθαρτος, δραστήριος, κοινωνικός, οικογενειαρχης, επιτυχημένος επιχειρηματίας. Έτοιμος να αλλάξει το Επιμελητήριο.

 

Το Προφίλ
Ο Βασίλης Καλαϊτζίδης είναι ένας νέος και επιτυχημένος επιχειρηματίας ο οποίος εκτόξευσε την επιχειρηση βάζοντας την δυναμικά στην πρώτη γραμμή. Ο Agrotopos είναι ίσως η πιο δυναμική εταιρεία στο ρύζι και στα όσπρια. Με νέα προϊόντα έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του καταναλωτικου κοινού.


Με την πολιτική ασχολήθηκε και κατέβηκε υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Αγγελίδη και ήταν ένας επιτυχημένος αντιδήμαρχος ο οποίος άκουγε τα προβλήματα των Σερραιων.

Το Επιμελητήριο Σερρών πρεπει να είναι για όλους 

Ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων με νέες ιδέες και όραμα για τον τόπο. Νέος πολιτικός, επιτυχημένος επιχειρηματίας, άριστος οικογενειάρχης πιστεύει πως μπορεί να βρει και πάλι το Επιμελητήριο Σερρων έναν νέο δρόμο.
Αφθαρτος, ορεξατος, κοινωνικός, οικογενειαρχης. Ένας νέος άνθρωπος που θέλει να αλλάξει την φιλοσοφία του Επιμελητηρίου.

Mε δυναμική παρουσία της επιχείρησης εντός, αλλά και εκτός Ελλάδας …
Εξωστρεφής, ανήσυχος, δημιουργικός!