Β.Καλαϊτζίδης: «Το Επιμελητήριο δεν πρόλαβε τη Food Expo λόγω εκλογών»

Η FOOD EXPO αποτελεί τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό ,αλλά και το σημαντικότερο εκθεσιακό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας.
Το Επιμελητήριο Λάρισας λόγω μεγάλης συμμετοχής κατάφερε να βρει μεγαλύτερο χώρο , μάλιστα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας επιδοτεί με 50 % το κόστος συμμετοχής στις τοπικές επιχειρήσεις ..
Το Επιμελητήριο Σερρών , σύμφωνα με όσα μας ανακοίνωσε στο διοικητικό συμβούλιο , φέτος ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ δεν πρόλαβε να οργανώσει αποστολή για την FOOD EXPO .
Στις κορυφαίες εκδηλώσεις που επιβάλλεται η παρουσία μας και χρειάζονται ειδικότερα οι μικρές επιχειρήσεις το Επιμελητήριο ΑΠΟΝΤΕΣ δυστυχώς ,η δικαιολογία θεωρώ δεν είναι άξια σχολιασμού , εκλογές είχε σε όλα τα Επιμελητήρια της Ελλάδας και στης Λάρισας ..
Ως αναφορά το ποσοστό της επιδότησης 50 % που επιδοτεί το Επιμελητήριο Λάρισας μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας , Τεράστια η βοήθεια .. Πολλές επιχειρήσεις αξιόλογες επιθυμούν να συμμετέχουν και να εκθέσουν τα προιόντα τους , αλλά λόγω υψηλού κόστους αδυνατούν.
Τα οικονομικά του Επιμελητηρίου Σερρών , σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Προέδρου δεν είναι καλύτερα , άρα για αυτό και δεν επιδοτούν επιχειρήσεις των Σερρών σε συμμετοχές σε εκθέσεις υποθέτω , εκτός και αν μαζεύουν χρήματα για να καλέσουμε και πάλι την Βανδή ? η τον Πάριο ???