Βρείτε την χημεία, πριν μας πάρει απο κάτω-Άποψη του Κώστα Δελή

Στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Πανσερραϊκός κατάφερε να αφήσει δύο υπερπολύτιμους βαθμούς και να ξεκινήσει με το αριστερό το 2018 στο πρωτάθλημα. Αντι λοιπον να πας 13 βαθμούς με τη νίκη, είσαι στους 11 βαθμούς και μένεις πίσω βαθμολογικά (13η θέση). Έπρεπε αυτά τα ματς να τα κερδίζεις στην έδρα σου και να «τσιμπάς» βαθμούς εκτός έδρας. Και δεν αναφέρθηκα και στα δύο τελευταία ματς του 2017, που ήρθανε ήττες σε Σπάρτη (1-0) και ΑΟΧ / Κισσαμικο (2-0).

Αληθεια ο κ.Αμανατιδης γιατί ήταν τόσο απογοητευμένος από την ισοπαλία, αφού η ομάδα το ξαναέκανε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου (3-3), από 2-0, 3-1. Και δεν είναι καθόλου παράδοξο, όταν δεν καθαρίζεις  με γκολ ένα παιχνίδι, μετά το πληρώνεις, λέγεται και νόμος του ποδοσφαίρου, για όσους το ξέχασαν. Αυτή η ομάδα δεν ήταν καλύτερη από τον Πανσερραϊκό, αλλά ποδοσφαιρική δικαιοσύνη δεν αποδίδεται. Να καθίσουν τεχνικό τιμ και παίκτες και να τα βρουν στα αποδυτήρια. Υπάρχει χρόνος και αγώνες για βελτίωση.

Γιατί στα τελευταία λεπτά χαλαρώνει η ομάδα και το πληρώνει? Στον ΟΦΗ έχουν τόσα προβλήματα και κέρδισαν, οι δικοί μας τι προβλήματα έχουν?

Ας ελπίσουμε πως με τις μεταγραφές η ομάδα θα ανακάμψει. Πρέπει να κερδίσει τον Αιγινιακο που έχει τους ίδιους βαθμούς και μετά έχει τα Τρίκαλα εντός.

Y.Γ: Η Αστυνομική Διευθυνση Σερρών να δει πώς είναι τα άλλα γήπεδα στην Ελλάδα και μετά να δει τι ζήτησε και τι ζητά να γίνει στο δικό μας. Έχει γίνει ένα κλουβί, μια «φυλακή» και είναι κρίμα. Θέλουν και στο πέταλο να βάλουν κάγκελα. Και όλα αυτά γιατί???

Φωτο-Πηγή: panserraikos1964.gr