Βραβεύσεις των Μικτών ΕΠΣΣ από την Π.Ε Σερρών (φωτό)

Σε μια όμορφη εκδήλωση η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών βράβευσε την ποδοσφαιρική Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Σερρών, για την περυσινη η κατάκτηση του πρωταθλήματος των Ενώσεων. Πρωταγωνιστές ο προπονητής Ζαχαρίας Καφτανης και οι νεαροί παίκτες.


Τις βραβεύσεις έκαναν απουσία του Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη, ο Περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος Αθλητισμού της Π.Ε Σερρών Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της αντιπολίτευσης Αθανάσιος Μπασδάνης, Βασίλης Βαφειαδης και η ειδική συνεργάτης του Περιφερειάρχη Απ.Τζιτζικωστα, Νάντια Δερεμπεη.

Το παρών έδωσαν ο παλαιμαχος Πανσερραικου και υπεύθυνος φυσικής αγωγής της Β’θμιας εκπαίδευσης Δημήτρης Αιβαζιδης, η διοίκηση της ΕΠΣ Σερρών (Βότσης, Χιντεριδης, Καλοβελονης), παρουσία του προέδρου ΕΠΣΣ Αθανασίου Χατζηπαντελη. Ο Δήμαρχος Ηράκλειας Κλ.Κοτσακιαχιδης, ο Αντιδήμαρχος Σερρών Ηλίας Γκότσης και ο πρόεδρος ΚΕΔΗΣ Βασίλης Τερζής καθως και ο πρόεδρος συνδέσμου προπονητών Ν.Σερρων Χρήστος Φούρναρης. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιώργος Τσιφουτης.