Αφιέρωμα: Παραλίες Στρυμονικού κόλπου: N.Βρασνά (φωτό-video)

Το αφιέρωμα του FONH.GR αφορά μια ακόμα παραλία του Στρυμονικού κόλπου, τα Νέα Βρασνά. Φετος επληξαν την περιοχη πλυμμηρες του Ιουνιου γι αυτο και ξεκιναμε τα αφιερώματα μας από αυτή την περιοχή.  Προσοχη εμείς κάνουμε στο θέμα μια απλή καταγραφή στα μαγαζιά εστίασης και beach bar της περιοχής, που βρίσκονται μπροστά στην παραλία, όχι ότι δεν υπάρχουν άλλα. Βοηθήστε μας να καταγράψουμε και άλλα, μέσα από τα σχόλια σας και τις επισημάνσεις σας.

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο νέο αφιέρωμα σε παραλίες από το FONH.GR.

Πάμε λοιπόν στα Νέα Βρασνά, μια ωραία παραθαλάσσια περιοχή, ήσυχη διαχρονικά, αλλά και με τη νεολαία της να διασκεδάζει ποιοτικά. Ανηκει στον Δήμο Βολβης και υπάρχει και η ορεινή περιοχή Βρασνά που είναι εξίσου ομορφη. Ξεκινάμε την καταγραφή από τα Beach bar και φυσικά τις ξακουστές «Κυκλάδες».

Όχι δεν είναι τα ΒρασνάΚύκλάδες, αλλά το μαγαζί σε μεταφέρει εκεί έτσι όπως ήταν και είναι σχεδιασμένο. Σίγουρα έχεις πει σφηνάκι εκεί και το βράδυ συμμετείχες σε ένα από τα πάρτι του. Λίγο πιο κάτω υπάρχει το “ΜΠΟΕΜ» Beach bar και επίσης το «ΑΜΜΟΣ».

Σχετικά νέο καφέ και beach bar το «ΤΙΚΙ», που είναι ένα πολύ όμορφο μαγαζί για ποτό. Σε όσα γράψαμε προσθέστε και το “SYMBOL”.

Καφέ-beach bar γνωστό και το “EVENTO”. Για πιτσαρίες, έχουμε και λέμε, “VENTO”. Ουζερί παραδοσιακόν «Ζήνων». Στην παραλία συναντάς πολλά ρεστωράν και ταβέρνες. «NOSTOS» η πρώτη που είδαμε.

Στον πεζόδρομο και σχεδόν τελευταία μαγαζιά το ρεστοράν «APOLLON». Λίγο πιο κάτω η ταβέρνα “SHOK”. Έχουμε και Lounge café, “AMALTHEA». Για γυράδικο στο «ΝΕΟΝ» και ψητά στου «BILLYS». Για ψάρι στην «Μαριώ» και κρέπες και τοστ στο «DOBRO». Δείτε και το video που βρήκαμε από την περιοχή.

Επόμενο αφιέρωμα μας η παραλία της Τούζλας (Οφρύνιον).