Αρναούτογλου προς Τερζή: «Βασίλη ‘ζωντανεψε’ την πόλη»

Να διαβάσει καλά την πρόταση του FONH.GR και πιο συγκεκριμένα όσα έγραψε προσφατα ο δημοσιογράφος Γιάννης Δελης προτρέπει η πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Φωτεινή Αρναούτογλου τον νυν Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ Βασίλη Τερζή. 

Η ίδια έχει αποσυρθεί πλέον από τα κοινά και δεν μιλά πολύ στα ΜΜΕ. Έχει απομακρυνθεί από την πολιτική όμως παρ’ολα αυτά παρακολουθεί στενα όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον Δήμο Σερρών.

Τριήμερο μιζέριας… Του Γιάννη Δελή

Διαβάζοντας την θέση του FONH.GR (δείτε επάνω το θέμα) για να πραγματοποιηθεί μια μεγάλη καρναβαλική παρέλαση δήλωσε τα εξής:

«Είδα την ενδιαφέρουσα πρόταση και μάλιστα την κοινοποίησα στον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ. Νομίζω πως πρέπει να αρπάξει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία για την πόλη των Σερρών και για τον ίδιο.

Μαρία On Line: Νέα εκπομπή με τη Μαρία Ναβαλη

Βασιλη ‘ζωντάνεψε’ την πόλη.

Εγώ θα του έλεγα να καλέσει σε συζήτηση γύρω από ένα τραπέζι όλους τους πολιτιστικούς και χορευτικούς συλλόγους όλου του Νομού Σερρων, έτσι ώστε να δημιουργηθεί κάτι ωραίο στην πόλη των Σερρών που δυστυχως έμεινε πίσω. Πιστεύω πως ο Βασίλης είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη θέση και πως τελικά θα προχωρήσει στην υλοποίηση».

 

Να καλέσει όλους τους πολιτιστικους Συλλόγους γύρω από ένα τραπέζι