Αποχώρησε από το Master Chef o Σερραίος Κω/νος Συμεωνίδης

Ο Σερραίος παίκτης Κωνσταντινος Συμεωνιδης αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star Channel Master Chef, χθες Τρίτη. Εδώ και αρκετό καιρό βρισκόταν μέσα στους 10 παίκτες της εκπομπής, ωστόσο παρά τις προσθήκες που έγιναν τελευταία δεν κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι. Οδό διάστημα ήταν δέχτηκε καλές κριτικές και ήταν πολύ συμπαθής σε κριτές και κοινό. Παρα του ότι ο Τζώρτζης Παπανικολάου που ήταν επίσης προτεινόμενος, έκανε τελευταία σχόλια εις βάρος του.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ετοιμάσουν ένα πολύ απαιτητικό πιάτο του Χρήστου Βέργαδου.

Ο γνωστός pastry chef έβαλε δύσκολα στους δύο υποψήφιους, οι οποίοι έπρεπε να ακολουθήσουν τη συνταγή κατά γράμμα για να τους βγει όπως έπρεπε.

Το γλυκό ονομάζεται “Καλδέρα” και ήταν μία μους σοκολάτα με κάρδαμο… Από πάνω βρισκόταν ένα κραμπλ σοκολάτας… Επίσης υπήρχαν μάνγκο, ανανάς passion fruit μαζί με φασόλι βανίλιας. Στο χείλος του ποτηριού υπήρχε ένα καπάκι από σοκολάτα, όπου κάτω από αυτή στηριζόταν ένα σοκολατάκι με τόνγκα. Όλα αυτά στηρίζονταν στον κρατήρα, στην Καλδέρα της συνταγής, που ήταν βραχάκια σοκολάτας.

Η ατυχία, όμως, χτύπησε την πόρτα του Κωνσταντίνου, ο οποίος είδε το καπάκι σοκολάτας να πέφτει μέσα στο ποτήρι. Και αυτό ήταν το στοιχείο που του στέρησε την παραμονή του στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου συγκέντρωσε 30 βαθμούς έναντι 27 του Κωνσταντίνου.

Να θυμίσουμε ότι και ο κριτής-παρουσιαστης Σωτήρης Κοντιζας έχει καταγωγή από τις Σέρρες.