Αποκλειστικό: Κινηματογραφική ληστεία στο Άνω Μητρούσι

5 οπλισμένοι κουκουλοφόροι έδρασαν μέσα σε 50″ κάνοντας σε μάντρα ζημιά 5000€

 

Μία ληστεία που μοιάζει περισσότερο με κινηματογραφική ταινία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στις 22:55 στο Άνω Μητρούσι. Μόλις πέντε χιλιόμετρα έξω από την πόλη των Σερρών πεντε οπλισμένοι κουκουλοφόροι εισβάλουν ανενοχλητοι μέσα σε 50 δευτερόλεπτα σε μάντρα με οικοδομικά υλικά κάνοντας ζημιά 5.000€

Ο αδερφός της ιδιοκτήτριας Κωνσταντινος Δαγκουλης μιλώντας στο FONH.GR περιέγραψε όσα είδε από τις κάμερες ασφαλείας.

«Παραβιάσανε την εξωτερική πόρτα της μάντρας, μπήκανε με το επιβατικό μέχρι την πόρτα του καταστήματος και με τσεκούρια σπάσανε τα λουκέτα της σιδεροκατασκευής (φαντάσου μια φυλακή). Με μια κλωτσιά έσπασε η αλουμινίου (εσωτερική) και ενώ χτυπούσε ο συναγερμός, μπούκαραν 5 αθλητικοί σωματότυποι και πήραν εμπορευματα αξίας. Όλα αυτά μέσα σε απίστευτο χρόνο. Οι ληστές φορούσαν γάντια».

Σύμφωνα με όσα είδε ο κ.Δαγκουλης η πινακίδα αυτοκινήτου (βλέπε φωτογραφία από κάμερα ασφαλείας) είναι η ΝΕΒ 5675. Nissan επιβατικό Μπλε-Μωβ. Με ξηλωμένο τον προφυλακτήρα. Ο κ.Δαγκουλης πιστεύει πως οι δράστες δεν είναι από το Νομό Σερρών, αλλά από τη Θεσσαλονίκη.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις αστραπιαίες και οργανωμένες με κάθε λεπτομέρεια κινήσεις των ληστών.

Ο τεχνικός είχε όλη την ημέρα για να επεξεργαστεί το οπτικό υλικό το οποίο και σήμερα το πρωί θα παραδοθεί στην Αστυνομία.

Σας θυμίζουμε πως ανάλογη ληστεία με κουκουλοφόρους και όπλα είχε γίνει στα Ελληνοβουλγαρικά Σύνορα και πιο συγκεκριμένα στο Finix Casino.

Πατήστε εδώ για να δείτε