Αποκλειστικό: Η Φαίη Σκορδά μιλά στον Γιάννη Δελή – VIDEO

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το 2017 (Παραμονή Πρωτοχρονιάς) και έρθει το πολλά υποσχόμενο 2018, το FONH.GR επισκέφτηκε το πέτρινο σπίτι της παρουσιάστριας του Αντέννα TV Φαίης (Σοφίας) Σκορδά που βρίσκεται στα γραφικά Άνω Πορροία Σερρών και εξασφάλισε μια αποκλειστική συνέντευξη. Την πόρτα μας άνοιξαν οι γονείς της (Δημήτρης Σκορδα-Ευα Αλεξανδρίδη) μαζί με τα δύο εγγόνια τους, Δημήτρη και Γιάννη που καθόταν δίπλα στο τζάκι.

Η ίδια η Φαίη ξεπρόβαλε από άλλο δωμάτιο πολύ φιλική και απλή και μας υποδέχτηκε ως ζεστή οικοδέσποινα στο σπίτι της στο όμορφο χωριό, κάτι που κάνει για πρώτη φορά σε δημοσιογράφους. Στην αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε, μας μίλησε για το 2017 που έφυγε, για το χωριό των Σερρών και τις αναμνήσεις που έχει από τις γιορτές και για το τι περιμένει το νέο έτος 2018. Κάτω το πέτρινο σπίτι της στα Άνω Πορρόια.

FONH.GR: Κα Φαίη Σκορδά χαιρόμαστε πάρα πολύ για την συνέντευξη αυτή και σας ευχαριστούμε.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: «Χρόνια πολλά και καλή χρονιά».

FONH.GR: Χρόνια πολλά. Να πάνε όλα καλά για εσάς και για την οικογένεια σας. Στα Άνω Πορροία Σερρών, ένα μέρος, μια ακριτική περιοχή πολύ αγαπημένη όλων και φαντάζομαι και δική σας.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: «Πολύ αγαπημένη, ερχόμουνα εδώ όταν ήμουν μικρή στις διακοπές. Με την γιαγιά μου και τι θείες μου, οπότε έχω πολύ ωραίες παιδικές αναμνήσεις και τώρα τα ξαναζώ όλα μαζί με τα παιδιά μου».

FONH.GR: Ένα όμορφο μέρος, στο οποίο θα θέλατε και να κάνετε και ένα κάλεσμα σε όλο τον κόσμο, για να ανέβει και ο τουρισμός στον Νομό Σερρών; Δηλαδή αν είχατε μια φίλη σας απέναντι τι θα της λέγατε για τα Άνω Πορροία Σερρών;

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: «Αρκετά συχνά αναφέρομαι και στην εκπομπή για τα μέρη εδώ πάνω τα δικά μας. Έχει πολλές επιλογές, είναι πάρα πολύ ωραία η φύση, ακόμα και ένα περπάτημα να κάνεις, σου προσφέρει χιλιες-δυο εικόνες. Έχει καθαρό αέρα και είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που βλέπουμε στην Αθήνα προς τα κάτω. Η ιππασία είναι κάτι που εμείς συχνά μαζί με τα παιδιά κάνουμε εδώ, μας τραβάει πολύ. Γιατί έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε μια βόλτα, είτε μικροί, είτε μεγάλοι με τα άλογα μέσα στο βουνό. Και τα παιδιά ξετρελαίνονται όπως είναι φυσικό. Έχει πάρα πολύ ωραίο φαγητό. Στη Λίμνη Κερκίνη, είναι μια πολύ ωραία εκδρομή, έχει πολύ ωραία ξενοδοχεία, για καφέ να πας, έχει πολλές επιλογές. Νομίζω ότι περισσότερο σε εμένα είναι βιωματικό όλο αυτό, η αγάπη μου προς αυτό το μέρος».

FONH.GR: Είναι για εσάς, μια ξεκούραση, ένα καταφύγιο, μια απόδραση, από τα καθιερωμένα από την πόλη;

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: «Ούτως ή άλλως στις διακοπές μου πάντα επιλέγω να έρχομαι πάνω. Είτε είμαι στην Θεσσαλονίκη, είτε είμαι Κιλκίς που είναι και η γενέτειρα μου και είναι και το πατρικό μου. Και εδώ στο εξοχικό μας στα Άνω Πορροία. Γιατί εγώ δεν είμαι από εδώ, δεν είμαι από τα Άνω Πορροία».  

FONH.GR: Το 2018 πως βρίσκει την Φαίη Σκορδά, ανανεωμένη; Με επαγγελματικές επιτυχίες περισσότερες:

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: «Εύχομαι να μας βρει όλους με υγεία, (την διακόπτει ο γιος της και του λέει, «Τώρα αγάπη μου» και γελάει) να είμαστε γεροί, να είμαστε δυνατοί και με πολλά παιδικά χαμόγελα είναι μια ευχή την οποία πιστεύω πολύ».

FONH.GR: Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνέντευξη αυτή και καλές γιορτές.  

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: «Εγώ σας ευχαριστώ πολύ και σας περιμένω να έρθετε και στην εκπομπή στην Αθήνα. Καλές γιορτές».

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 

Nastou View Boutique Hotel στα Άνω Πορροια

-Το FONH.GR παρέδωσε στην όμορφη τηλεπαρουσιάστρια λόγω των γιορτινών ημερών, ένα δώρο με ένα σετ ολοκληρωμένο από Καλλυντικά της Σερραϊκής εταιρείας “LAVERA».

-Επίσης η Φαίη Σκορδά παρέλαβε από τον δημοσιογράφο και αρχισυντάκτη του FONH.GR Γιάννη Δελή, ένα DVD κινουμένων σχεδίων με τίτλο «ΑΜΦΙΠΟΛΗ 2020» παραγωγής FONH.GR