Αποκλειστικό: Η αιχμηρή απάντηση του Χρήστου Μαυρομιχάλη

Μέσα από το FONH.GR ο υποψήφιος Χρήστος Μαυρομιχάλης με τον συνδυασμό «Επιμελείς Σέρρες» απαντά για πρώτη φορά σε όλα όσα συνέβησαν μετά τις Επιμελητηριακες εκλογές και σε όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για τον ίδιο.

 

«Συνάδελφοι, Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Έμποροι, 

εκ βάθους καρδιάς θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με τιμήσατε με την ψήφο σας τον συνδυασμό «Επιμελείς Σέρρες» στον οποίο συμμετείχα στις πρόσφατες Επιμελητηριακες εκλογές στο Μεταποιητικό Τμήμα. Ιδιαιτέρως αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους Βιοτέχνες που με την ψήφο και την εμπιστοσύνη μου έδωσαν την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσω ως σύμβουλος στον στίβο των συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου ΜΑΣ!
Με τον Επικεφαλής του συνδυασμού μας κ.Βασιλη Καλαϊτζίδη, τους συναδέλφους που εξελεγησαν στο Δ.Σ. καθώς και όσους δεν είχαν την ευκαιρία να εκλεγούν είμαι βέβαιος πως θα έχουμε μια δημιουργική θητεία προς όφελος όλου του επιχειρηματικού κόσμου του Νομού μας.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Επιμελητηριακη παράταξη «Ανάπτυξη Ν.Σερρων» και μερίδα του ηλεκτρονικού κυρίως, αλλά και έντυπου Τύπου για την τριήμερη ανεξοδη διαφημιστική καμπάνια που έκαναν στο όνομα μου μετα την έκδοση του Δ.Τ. της «Ανάπτυξη Ν.Σερρων». Στο συγκεκριμένο Δ.Τ. που κυκλοφόρησε 4/12/2017 με περισσή σπουδή εκδόθηκαν «οι προσωρινές έδρες του ΕΒΕΣ». Τώρα τι σημαίνει «προσωρινές έδρες του ΕΒΕΣ» δεν το αναλύω, ας το ψάξουν όσοι το γράφουν και όσοι το δημοσιοποιούν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μερίδα του ηλεκτρονικού κυρίως, αλλά και έντυπου Τύπου για την τριήμερη ανεξοδη διαφημιστική καμπάνια που έκαναν στο όνομα μου

Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι πριν συνέλθουν οι οκτώ εκλεγμένοι του συνδυασμού «Επιμελείς Σέρρες» με επικεφαλής τον Βασίλη Καλαϊτζίδη έσπευσαν πολλά ΜΜΕ να αναπαράγουν «το Δ.Τ. της Ανάπτυξης» το οποίο ήθελε εκτός Δ.Σ. τον Χρήστο Μαυρομιχάλη. Είναι λοιπόν φανερό και μάλιστα αυτό αποδείχθηκε ότι τέτοιες κινήσεις από την «Ανάπτυξη Ν.Σερρών» δεν βοηθούν την ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας εντός του Δ.Σ. σε αντίθεση με τον συνδυασμό «Επιμελείς Σέρρες» που επέδειξε επιμέλεια, σεβασμό στους θεσμούς, καθώς και διάθεση για συνεργασία με όλους τους συναδέλφους.

Με Τιμή