Αποκλειστικο: Όλες οι εξελίξεις στο θέμα του Ντ. Στεβιτς-Δηλωσεις Π.Γιαννοπουλου

Σε μια εβδομάδα περίπου θα υπάρχει η οριστική απόφαση από το cas για την περιβόητη υπόθεση του Ντούσαν Στεβιτς. Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός έκανε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το σχετικό έγγραφο για την υπόθεση και προτείνει κάποια πράγματα στο αρμόδιο διαιτητικό όργανο και περιμένει απάντηση. Μαλιστα επικαλείται ότι η ίδια  η διοίκηση φέρεται καλά στον παίκτη και έχει ο ίδιος μέχρι τώρα συμμετοχές στην ομάδα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Αντιπρόεδρο της Football League Παναγιώτη Γιαννόπουλο, μας ανέφερε ότι η τωρινή διοίκηση θα περιμένει την απόφαση και ότι οποίοι φέρουν ευθύνες για την υπόθεση αυτή, θα λογοδοτήσουν γιατί είναι ένα σοβαρό θέμα.

Επίσης, το FONH.GR φέρνει στο φως τα σχέδια των επιχειρηματιών που επενδύουν στην ομάδα. Από ότι φαίνεται ήρθαν για να μείνουν και θα διευθετήσουν τα οποία ζητήματα της ομάδας και αυτό. Μάλιστα θα γίνουν και άλλες κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας την μεταγραφή περίοδο του Ιανουαρίου. Βέβαια προέχει το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας και η νίκη και τρεις βαθμοί.