ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χρ.Καραθανάσης στο FONH: «Ανοικτό το ενδιαφέρον, κάτω από προϋποθέσεις»

Ανοικτο και ζωηρό παραμένει το ενδιαφέρον του Σερραίου επιχειρηματία Χρηστου Καραθανάση να επενδύσει στον Πανσερραϊκό. Ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε χθες απο το Παρισι που βρισκοταν ειπε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο  FONH GR.

 

Διαβαστε σε άλλο άρθρο του FONH.GR που κάνει διακοπές ο Β.Καλαιτζιδης.

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη-τηλεφωνική επικοινωνία.

«Το ενδιαφέρον μου για την ομάδα του Πανσερραϊκού και τα διοικητικα συνεχίζει να υπαρχει. Είμαι ανοικτος κάτω όμως από καποιες προϋποθέσεις.  Εγώ δεν μίλησα αυτό το διάστημα με κανέναν, δεν ξέρω δεν με κάλεσε κάποιος να μιλήσω. Με βρίσκεις τώρα στο Παρίσι και πιο συγκεκριμένα στο Αεροδρόμιο. Κάνω αυτές τις δηλώσεις για να μην υπάρχουν τυχόν λάθος εκτιμήσεις για το πρόσωπο μου».

FONH.GR: κ.Καραθαναση τι εννοείτε προυποθεσεις για να επενδύσετε στην ομαδα??

Χ.Κ: «Αυτή την στιγμή δεν ξέρουμε τι γίνεται με τις μετοχές στην ομάδα από την στιγμή που υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική. Ποιος τις έχει, ποια και ποιοι είναι η διοίκηση, παίκτες κάνουν προσφυγές, γίνονται διαφορά. Όταν ξεκαθαρίσει το σκηνικό θα υπάρχουν περισσότερα από εμένα. Πάντα ήταν και είναι ανοικτό το ενδιαφέρον από εμένα».

FONH.GR: Από όσο γνωρίζουμε σχετικά και με το παλιό ενδιαφέρον σας το 2013, πλέον έχετε αρκετό φόρτο εργασίας προσωπικά στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, μπορείτε να επενδύσετε με τα τωρινά δεδομένα στην ομάδα??

Χ.Κ: «Δεν μένω στα παλια οτι έγινε έγινε πριν 5 χρόνια και δεν μένω σε αυτά. Τώρα ναι έχω πολλές δουλειές, αλλά έχω τους συνεργάτες μου να αναλάβουν κάθε πόστο ποδοσφαίρου, που εγώ δεν γνωρίζω πολύ καλά. Θα περιμενουμε, αλλά ότι και αν γίνει θέλω να γίνει κάτω από σωστές βάσεις».

FONH.GR: Θα περιμένετε λοιπόν την πρόσκληση του Ερασιτέχνη τις επόμενες ημέρες.

Χ.Κ: «Ναι αλλά είπαμε να ξεκαθαρίσει το σκηνικό στην ομάδα πρώτα».

Ο Χρήστος Καραθανασης έχει καταγωγή από τα Ιβηρα Σερρων και έχει την εταιρεία Royal Sugar ΕΠΕ στην Θεσσαλονίκη. Είχε ενδιαφερθεί για τον Πανσερραϊκό και πριν 5 χρόνια τον Αύγουστο του 2013. Για διάφορους λόγους η συνεργασια δεν είχε προχωρήσει. Είχε ενδιαφερθεί και για την εξαγορά ΕΒΖ για το εργοστασιο Σερρών.