ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ FONH.GR: Συμφωνία στο θέμα του Ντούσαν Στέβιτς

Λευκός καπνός βγήκε σήμερα από τις τελικές διαπραγματεύσεις στην πολύκροτη υπόθεση του Ντούσαν Στέβιτς. To FONH.GR σας είχε ενημερώσει από την Παρασκευή με άρθρο ότι υπάρχει λύση στο θέμα του Στέβιτς και επιβεβαιωθήκαμε τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπήρχε απαντητικό e-mail σήμερα προς τον μέχρι πρότινο αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ.Παναγιώτη Γιαννόπουλο συγκεκριμένα από δικηγορικό γραφείο της Ραντνίσκι Κρακούγιεβατς όπου αποδέχεται την πρόταση της ΠΑΕ. Οι Γερμανοί δικηγόροι  και η εταιρεία που χειριζεται το θέμα απάντησαν με e-mail στα Αγγλικά μια ημέρα μετά τον αγώνα με τον ΑΟΧ / Κισσαμικό και αποδεχόμενοι την πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα αγωνιστικά και δεν θελει από ότι φαίνεται να τεντώσει το σχοινί ζητώντας όλα τα χρήματα και αποδέχεται εν τέλει όπως γράφει να δοθεί σε πρώτη φάση ένα χρηματικό ποσό και έπειτα και άλλα χρήματα, για να λυθεί το θέμα. Μάλιστα λένε σε ένα κείμενο που δεν υπερβαίνει τις 100 λέξεις, πως δεν θέλουν η ομάδα να πέσει αγωνιστικά και να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία στα ματς που απομένουν στο πρωτάθλημα. Τώρα σε ότι αφορά το ποσό, αυτό δεν είναι τελικά 50.000 ευρώ που είχε ακουστεί, είναι πολύ λιγότερα και πρόκειται να δοθούν σε δύο ή τρεις δόσεις.

Μεγάλο ρόλο στις διαπραγματεύσεις φέρεται να είχε ο νομικός σύμβουλος Άκης Τρέντσιος που χειρίστηκε και όλο το προηγούμενο διάστημα την υπόθεση και με επισκέψεις στη Σερβία. Και ο κ.Γιαννοπουλος με τους χειρισμούς του έφεραν αποτέλεσμα. Τώρα αυτά τα χρήματα προφανώς θα τα πληρώσει ο κ.Χρηστος Κορακης, που έχει την μεγαλυτερη ευθύνη για το λάθος του Στεβιτς.

Αυτό που απομένει είναι να επιστρέψει στην χρηματόδοτηση της ομάδας η τωρινη διοίκηση του κ.Χειριδη, η οποία κάνει προσπάθειες για ρευστότητα. Τέλη Απριλίου τώρα θα πρέπει να γίνουν πληρωμές στην ομάδα για καταβολή ΙΚΑ, Εφορία, για να μην υπάρξει -3 από οφειλές μετά τον Δεκέμβριο σε παικτες. Την Δευτέρα υπάρχει ένα ραντεβού του κ.Βουρτση στην Αθήνα για μια χορηγία για ρευστότητα.

Την Δευτέρα τελικά επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ομαδας.

Οι Νέοι Πανσερραϊκού κέρδισαν με 2-1 την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας στο δημοτικό γήπεδο Σερρών.