ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Λευκός καπνός μετά το Δ.Σ του ΜΓΣ

Στο Δ.Σ του ΜΓΣ Πανσερραϊκος που εγινε την Τετάρτη το βραδυ αποφασίστηκε να δοθεί το χρίσμα στον Σερραθο επιχειρηματία Χρήστο Καραθανάση. Δέχτηκαν την αντιπρόταση του που έκανε το μεσημερι για τις Ακαδημίες. Έτσι υπάρχουν δύο επιλογές, να δώσει ο κ.Καραθανασης την ρητρα των 50.000 ευρω και να σπάσει την συμφωνία με τον Πήγασο ή να τις πάρει από του χρόνου. Την Πέμπτη το πρωί μελη του Δ.Σ του κοινοποιούν την απόφαση και μέχρι την Παρασκευή τον καλούν να υπογράψει και να πάρει την ομαδα.

Χθες, η συνέντευξη τύπου του Χρήστου Καραθανάση και τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν στον Πανσερραϊκο, εφεραν εξελίξεις άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του FONH.GR οι δύο πλευρές ΜΓΣ-Καραθανασης βρισκουν την Χρυσή τομή για την συμφωνια. Ήμασταν οι πρώτοι ως μεσο που το έγραψαν ακριβως μετά την συνέντευξη του. Το σκηνικό άλλαξε άρδην τις μεσημεριανές ωρες.

Μαθετε πρώτοι στο FONH.GR τις εξελίξεις στον Πανσερραϊκο.

Η πρόταση που έκανε ο κ.Καραθανασης προς τον ΜΓΣ εφερε τα μέλη του Ερασιτέχνη προ των πυλών. Μάλιστα χθες το βράδυ συνεδρίασε το Δ Σ του Ερασιτεχνη στα γραφεια του  (παρουσία του προεδρου Βασιλη Χατζημιχαηλιδη) και σύμφωνα με πληροφορίες θα αποδεχτεί την πρόταση του. Υπηρχαν εντάσεις στο συμβουλιο και κάποια μέλη ηθελαν να δοθεί το χρίσμα στον Χρήστο Καραθανάση. Σήμερα οι νεότερες εξελίξεις και ίσως κληθεί ο κ.Καραθανασης για υπογραφές.

Μείνετε συντονισμένοι τις επόμενες ώρες στο FONH.GR για τις εξελίξεις.