Αποκλειστικό: Ο Πρίγκιπας Κάρολος & η Καμίλα με τη Θαλαμηγό στην Αμμουλιανή (Φωτό)

Του Γιάννη Δελή – [email protected]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

«Υψηλές επισκέψεις» στον επίγειο παράδεισο Αμμουλιανη, μικρο νησί της Χαλκιδικής. Τι είδαν οι κάτοικοι και οι τουρίστες. Το FONH.GR βρέθηκε εκεί.

Κάτοικοι και τουρίστες είδαν πολύ κοντά αυτες τις ημέρες στην ακτή της Αμμουλιανής, την πολυτελή θαλαμηγο του Πρίγκιπα της Ουαλίας Καρολου και της συζύγου του Καμίλα Πατκερ, Δουκισσα της Κορνουάλης.

Δείτε παρακάτω την αποκλειστική φωτογραφία του FONH.GR, με την πολυτελή θαλαμηγό στα νερά της Χαλκιδικής.

Το Πριγκιπικό ζεύγος πραγματοποιεί τις καλοκαιρινές διακοπές του στην Ελλάδα όπως κάνουν άλλωστε κάθε χρόνο και βρέθηκαν για τρεις ημέρες στο μαγευτικό μικρό νησί της Χαλκιδικής την Αμμουλιανή!

Στον όμορφο παραδεισο της Χαλκιδικής και μακριά από κοσμοπολίτικα νησιά και αδιάκριτα βλέμματα, συμπληρώνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, με τον Πρίγκιπα Καρολο να επισκέπτεται σύμφωνα με πληροφορίες και το Άγιον Ορος και πιο συγκεκριμένα τη Μονή Βατοπεδίου.

Στην παραλία της Μεγάλης Άμμου έγινε αντιληπτή η πολυτελής Θαλαμηγός του Πριγκιπικού ζεύγους συμφερόντων της Οικογένειας Γιάννας Αγγελοπούλου. Άλλωστε διατηρούν μια φιλία πολλών ετών και συχνά βρίσκονται στο Λονδίνο μαζί. Κάρολος και Καμίλα ειναι χαρακτηριστικό οτι επισκέφτηκαν και τα νησάκια Δρενια ή Γαϊδουρονήσια.

Ιδιοκτήτες της γνωστης ταβέρνας «Μεγάλη Άμμος» στην ομώνυμη περιοχή, μας ειπαν πως υπηρχε μεγάλη συνοδεία και μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας λόγω της παρουσίας του Πριγκιπικού ζεύγους. Τα μέτρα ήταν όπως αναμενόταν δρακόντεια, όμως δεν ενοχλησαν τους κατοίκους της περιοχής. Όπως μας είπαν χαρακτηριστικά δεν κατέβηκαν για λόγους ασφαλείας το ζεύγος στην Αμμουλιανή, όμως έφτασαν και σε απόσταση 50 μέτρων από την ταβέρνα τους και απολάμβαναν την ομορφιά του νησιού και τα καταγάλανα καθαρά νερά.

Το FONH.GR βρεθηκε στην παραλία Μεγάλη Άμμος της Αμμουλιανης και οι κάτοικοι μας ειπαν πως είναι συνηθισμένοι σε «υψηλές επισκέψεις», παλαιότερα είχαν δει και τον Προεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν όταν είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Άγιον Ορος.

Η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας κ.Παναγιωτα Τσακνη (πανω σε φωτό με το σύζυγό της), μας είπε πως είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένη που ο Κάρολος και η Καμίλα επιλέγουν για μια ακόμη φορά το νησί και πως «μας κάνουν την καλύτερη διαφήμιση».

Η Αμμουλιανή είναι ένα όμορφο μικρό νησάκι αγαπημένος προορισμός του Πριγκιπικού ζεύγους και όχι μόνο, αφού διαχρονικά την επισκέπτονται το καλοκαίρι και πολλοί Σερραίοι.

Η Μεγάλη Άμμος (Δήμος Αριστοτέλη Χαλκιδικής) είναι η νοτιότερη παραλία της Νήσου Αμμουλιανής με θέα τα νησάκια Δρενια και τον Πύργο της Ουρανούπολης.