Αποκλειστικο: Νέες διαστάσεις στο Love Story Περικλή – Γεωργίας

Απίστευτες στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο Studio της εκπομπής «Πάμε Πακέτο«, αλλά και όσοι παρακολούθησαν από τις τηλεοράσεις την συγκινητική ιστορία του Σερραιου Περικλή και της Γεωργίας. Το FONH.GR έχει αποκλειστικές πληροφορίες για τη συνέχεια της τρυφερής ιστορίας που συγκίνησε το Πανελλήνιο.

Περιμενει Δίδυμα η Γεωργία!

Στην τηλεοπτική εκπομπή το μεγάλο ερώτημα ήταν αν ο Περικλής θα δεχθεί την πρόταση γάμου από τη Γεωργία και αν θα αναγνώριζε το παιδι. Ο Περικλής είπε το μεγάλο «ναι» έτσι ώστε να παντρευτεί και αναγνωρισε τελικά το παιδί, μόνο που την ώρα που γράφονταν η εκπομπή αυτή ήταν η κατάσταση. Τα πράγματα φαίνεται πως δεν είναι έτσι….

Σήμερα η Γεωργία θα του φέρει στον κόσμο δύο παιδιά μιας και περιμένει δίδυμα! Η διπλή χαρά ευχαρίστησε τους συγγενείς ωστόσο οι ευθύνες του Περικλή μεγάλωσαν. Η μητέρα του εξομολογείται σε φίλους πως είναι ευχαριστημένη με την εξέλιξη κι αυτό γιατί η Γεωργία τον κοιτά στα μάτια τον Περικλή και αγωνίζεται για το καλυτερο.

Αυτή την περίοδο η Γεωργία προσπαθεί να προσαρμόσει την δουλειά της μιας και όπως μάθαμε εργάζεται στο Λιμενικό στην Πάτρα και ίσως ζητήσει μετάθεση για τη Θεσσαλονικη! Το ζευγάρι προγραμματίζει τον Γάμο τον Ιούνιο!