Απίστευτο!Του έκλεψαν το αυτοκίνητο πριν 5 χρόνια… Το βρήκε η Αστυνομία & τώρα δεν το θέλει!

Απίστευτη ιστορία με το αυτοκίνητο που του έκλεψαν στη Βουλγαρια πριν 5 χρόνια. Βρεθηκε και δεν θέλει να το πάρει πίσω.

Είχε ένα αυτοκίνητο και το φρόντιζε σαν τα μάτια του! Ο κ.Γρηγορης Κρ. είχε να το λέει για το αυτοκίνητο το οποίο το πρόσεχε. Μέχρι που το έκλεψαν άγνωστοι πριν από περίπου πέντε χρόνια στη Βουλγαρία κοντά στα σύνορα. Έπειτα πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε επίσημα την κλοπή, τηρώντας τις νόμιμες διαδικασίες.

Πριν λίγες ημέρες χτύπησε το τηλέφωνο του από την Ασφαλεια και δεν περίμενε να ακούσει έναν αστυνομικό, ο οποίος τον κάλεσε για να του πει για το αυτοκίνητο του και ότι βρέθηκε.

Μαρία On Line: Νέα εκπομπή με τη Μαρία Ναβαλη

Ακολουθει ο χαρακτηριστικός διάλογος:

Αστυνομικός:- «Κύριε Γρήγορη, Καλημέρα! Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι βρήκαμε το αυτοκίνητο που σας έκλεψαν.

Γρηγόρης:- Γεια σας. Ποιο αυτοκίνητο; (Χεχεχε) Που το βρήκατε;

Αστυνομικός:- Στη Βουλγαρία και πιο συγκεκριμένα στη Βάρνα (πολλά χμ μακριά από τις Σέρρες). Σας λένε κάτι δύο ονόματα Βουλγάρων που θα σας αναφέρουμε? (Λέει τα ονόματα).

Γρηγόρης:- (Χεχεχε) Δεν τους γνωρίζω… Πως βρέθηκε εκεί;

Αστυνομικός: -Ο πρώτος Βούλγαρος που σας αναφέραμε το πούλησε κάποια περίοδο στον δεύτερο και αυτος το κυκλοφορούσε στη Βουλγαρία και στη Βάρνα. Πάντως τώρα το αυτοκίνητο σας βρέθηκε.

Γρηγόρης:- Τι λέτε? Το πουλησαν? Πάλι καλά δεν το εκαναν βιδες δηλαδη. Τι να σας πω, οχι δεν το θελω. Τι να το κάνω τώρα…

Αστυνομικός:- Μα τι λέτε Κύριε και τι θα το κάνουμε τώρα; Εσείς δεν κάνατε καταγγελία ότι σας το έκλεψαν?

Γρηγόρης:- Δεν ξέρω πάντως τώρα δεν το θέλω. Έχει πολλα κυβικά το αμαξι, τέλη κυκλοφορίας στον ουρανό, ασφάλιστρα υψηλά κι εγώ τώρα είμαι άνεργος, όταν το έκλεψαν το αμάξι είχα μια δουλειά. Εξάλλου, εχει σέρβις, ζημιές, που να πληρώνω τώρα. Ύστερα δεν το χρειάζομαι συνήθισα χωρίς αυτό!

Αστυνομικός:- Δεν θα κινηθείτε δικαστικά δηλαδή προς τους δυο Βούλγαρους που σας το έκλεψαν?

Γρηγόρης:- Όχι, έτσι όπως έγινε, δεν μπορώ να το φέρω και από τη Βουλγαρία, με τι λεφτά? ας το χαρούν τώρα. Τι να το κάνω;

Αστυνομικος:- Ελάτε από την Αστυνομία να υπογράψετε ένα έγγραφο.

Ο κ.Γρηγορης πήγε τελικά από το Αστυνομικό τμήμα, υπέγραψε και τους είπε μάλιστα πως το είχε φορτωθεί και μια χρονια στη φορολογική δήλωση ενώ δεν το είχε.

* Η ιστορία είναι πραγματική. Διατηρούμε τα στοιχεία του κ.Γρηγορη Κρ. που για ευνόητους λόγους δεν θέλει να αποκαλυφθεί.