Απίστευτη ταλαιπωρία για οδηγό που το αυτοκίνητο του έμεινε από βλάβη

Ένας Σερραίος οδηγός μας εξιστορεί μια απίστευτη ταλαιπωρία που πέρασε, από την στιγμή που το αυτοκίνητο του έπαθε μια βλάβη στην Θεσσαλονίκη. Το FONH.GR έχει τα στοιχεία του Α.Κ και σας παραθέτει το περιστατικό.

Καλύτερα μας τα διηγηται ο ίδιος με τον δικό του γλαφυρό τρόπο.

«Έχω ένα αμάξι εικοσαετίας που το προσέχω πολύ, έχει λίγα κυβικά και είναι οικονομικό και ειναι οτι πρεπει για εύκολο παρκάρισμα. Πήγα που λες στην Θεσσαλονίκη να πάρω ένα εργαλείο για κούρεμα χόρτου. Επειδή δεν ξέρω καλά την Θεσσαλονικη, μπερδεύτηκα σε κάτι στενα και πήγαινα προς Ταγαράδες αντί για τον περιφερειακό. Εκεί όπως πήγαινα βλέπω καπνούς στην καμπίνα του αυτοκινήτου και ανέβηκε η θερμοκρασία. Σταματάω έγκαιρα σε ένα βενζινάδικο που υπήρχε. Είχε πάει 11.00 το βραδυ. Ενώ έχω ασφάλεια κανονικά, μια τρίμηνη και σε καλή ασφαλιστική και οδική βοήθεια, εκτίμησα ότι αφού το αμάξι έχει βλάβη, θα με γυρίσει ο γερανός στις Σέρρες. Το πρώτο κρύο ντους το δέχομαι τηλεφωνικά από Αθήνα όταν μου λέει η υπάλληλος ότι δεν μπορούν να με πάρουν και εμένα πίσω».

Και τι έγινε μετά κ.Α.Κ?

«Μου είπαν ότι μου χορηγεί η οδική βοηθεια 20 ευρώ για ταξί και ότι υπολογίζουν την διαδρομή Ταγαράδες μέχρι τα ΚΤΕΛ, συν ότι καλύπτουν τα εισιτήρια λεωφορείου Θεσσαλονίκης-Σερρες (8.20 ευρώ). Να τα πληρώσω εγω, να πάρω τις αποδείξεις και να τα βρω μετά με την αποζημειωση. Είμαι λέει σε άλλον νομό, ε και? τους λέω εγώ τι πάει να πει αυτό, δεν είμαι και σε ξένο κράτος.

Για να μην στα πολυλογω, ωραία όλα αυτά τους είπα, αλλά εγώ έχω μόνο 2.5 ευρώ πάνω μου, τι να κάνω τώρα? Δεν υπολόγισα ότι μπορεί να μείνει το αμάξι στο δρομο, πήρα το χορτοκοπτικό που ήθελα, έβαλα βενζίνη, έφαγα και κάτι και δεν είχα αλλά λεφτά. Από την εταιρεία μου είπαν ότι θα πάνε το αμάξι μου στην Θέρμη σε φυλλασομενο σταθμο και την άλλη ημέρα το πρωί, θα πήγαινε σε συνεργείο στις Σέρρες που εγώ θα τους πω. Δηλαδή το αμάξι θα προστατευθεί πιο καλά από εμένα τον άνθρωπο. Και τότε ρωτάω, εγώ τι θα κάνω μετα? Πως (είχε πάει 12 τα μεσανυκτα) θα γυρίσω Σερρες? Βρείτε έναν τρόπο μου είπαν, δυστυχώς είστε σε άλλο νομό μου λένε και αυτά παρέχουμε που μου είπε πριν. Πήρα τηλ. σε μια πιάτσα ταξί και μου λένε Θεσσαλονικη-Σερρες το δρομολόγιο είναι 130 ευρώ, ούτε με σφαίρες, αυτοί δίνουν άντε 45 ευρώ χοντρά χοντρά. Θα με βγει κουκος-αηδονι, χωριά η βλάβη στο αμάξι».

Και πως γυρίσατε στις Σέρρες?

«Το παιδί από την οδική με πήγε παλι καλα μέχρι ένα σημείο στην Θεσσαλονίκη (είχε πάει 01.00 η ώρα), έκανα βόλτες…ξημερωσε! Είχα την κάρτα τραπεζας ευτυχώς, έβγαλα λεφτά απο ενα ΑΤΜ και γύρισα το πρωί με το ΚΤΕΛ. Εγώ θυμάμαι από παλιά ότι η οδική σε γυρίζει πίσω μαζί με το αμάξι. Άλλωστε και πιο παλιά που είχα μείνει στην Εθνική οδό και με γύρισαν με τον γερανό. Αυτό που θέλω να τονίσετε είναι να αλλάξει το πλαίσιο σε τέτοιες περιπτώσεις, αν κάποιος δεν έχει χρήματα μαζί του».

Ιστορίες καθημερινής τρέλας? Τα συμπεράσματα δικά σας.