«Αναρτήσεις που βλάπτουν, θίγουν και προσβάλλουν δεν μπορούν να μένουν αναπάντητες»

«Η εν γένει αγωγή και παιδεία που έχω λάβει από την οικογένειά μου με υποχρέωσαν να στραφώ προς τη Δικαιοσύνη, όταν υπέπεσαν στην αντίληψή μου προσβλητικές και δυσφημιστικές αναρτήσεις σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης (facebook) από γνωστό νεαρό άνδρα, ο οποίος είναι κοντά στην επιμελητηριακή παράταξη «Ανάπτυξη Ν.Σερρών» και ο οποίος λίγο έλειψε να είναι και επισήμως υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές με την παράταξη αυτή.

Μου προκαλεί εύλογη απορία η στάση που κρατά επί του θέματος ο συνυποψήφιός μου, Χρήστος Μέγκλας. Πιο απλά, θα ανέμενα μία τοποθέτησή του για το ζήτημα αυτό, καθώς κι εγώ αλλά (πιστέψτε με) και πολλοί ακόμη Σερραίοι έμποροι, επαγγελματίες και επιχειρηματίες θέλουν να γνωρίζουν, αν όσα γράφηκαν στην επίμαχη ανάρτηση από τον νεαρό αυτό άνδρα υιοθετούνται ή καταδικάζονται από τον κ.Μέγκλα.

Αυτή η αδράνεια και σιωπή, μάς κάνει να έχουμε πολλές δεύτερες σκέψεις για τη φύση της σχέσης μεταξύ των δύο αντρών (Μέγκλα-Λίτου).

Σε κάθε περίπτωση, εμείς ως «Επιμελείς Σέρρες» συνεχίζουμε ακόμη πιο ψυχωμένα και ενδυναμωμένα τον προεκλογικό μας αγώνα και με περισσή ικανοποίηση εισπράττουμε την θετικότητα που βγάζει η συντριπτική πλειονότητα των εκπροσώπων της τοπικής επιχειρηματικότητας προς το συνδυασμό μας.

Ουδέποτε θίξαμε την επαγγελματική διαδρομή κανενός και γενικώς πάντοτε κινούμαστε με βάση την επιχειρηματολογία και το διάλογο».

Βασίλης Καλαϊτζίδης
Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών
Επικεφαλής συνδυασμού «Επιμελείς Σέρρες»