Αλιστράτη: Νεκρός ο ένας αδερφός της υπόθεσης του θανάτου του 37χρονου

Τον 38χρονο άντρα βρήκε νεκρό, χθες το απόγευμα, με σύριγγες δίπλα του, η μητέρα του σε αποθήκη κοντά στο σπίτι τους στην Αλιστράτη Σερρών.

ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ: ΝΕΚΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ 37ΧΡΟΝΟΥ
Τον 38χρονο άντρα βρήκε νεκρό, χθες το απόγευμα, με σύριγγες δίπλα του, η μητέρα του σε αποθήκη κοντά στο σπίτι τους στην Αλιστράτη Σερρών.

Νεκρός βρέθηκε, χθες το απόγευμα, στην Αλιστράτη Σερρών ο ένας από τα δύο αδέρφια, τα οποία εμπλέκονταν στην υπόθεση θανάτου του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή, ο οποίος είχε βρεθεί θαμμένος στην αυλή του σπιτιού τους.

Τον 38χρονο βρήκε νεκρό με σύριγγες δίπλα του, η μητέρα του σε αποθήκη κοντά στο σπίτι τους. Οι αστυνομικές αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ο 38χρονος μαζί με τον αδερφό του 40 ετών (έμεναν μαζί με την μητέρα τους), είχαν απασχολήσει τις αρχές όταν εντοπίστηκε νεκρός και θαμμένος στην αυλή του σπιτιού τους στην Αλιστράτη Σερρών ο 37χρονος Βασίλης Μελενικλής, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 3 Απριλίου από την Προσοτσάνη Δράμας.

Τότε, τα αδέλφια φέρονται να ομολόγησαν ότι έκαναν όλοι μαζί χρήση ναρκωτικών και ότι ο 37χρονος Βασίλης Μελενικλής κατέληξε από αυτά και για αυτό το λόγο τον έθαψαν στον κήπο τους.

Να σημειωθεί ότι τα δυο αδέλφια στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις τοπικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Πηγή voria.gr