Αγρότες: Νέα διορία


Μεχρι αύριο περιμένουν την απάντηση για συνάντηση με τον Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Πρωθυπουργού οι Σερραίοι αγρότες από το μπλόκο του Λευκωνα

Την ίδια ώρα η Αστυνομία περιμένει πως οι αγρότες θα κάνουν τα πάντα για να καταφέρουν να αποκλείσουν το Τελωνείο του Προμαχώνα κι έτσι τους περιμένουν για να τους εγκλωβίσουν  όπως έκαναν και τις προηγούμενες φορές που επιχείρησαν να ανέβουν στα Σύνορα. Ένα περιπολικό είναι μονίμως στη γέφυρα του Ρούπελ και στα σύνορα μία κλούβα των ΜΑΤ.

Νωρίτερα

Παράσταση διαμαρτυρίας στον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιαννη Μωυσιαδη πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι των Σερραίων κτηνοτρόφων, οι οποίοι και επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Το τελεσίγραφο που έχουν δώσει οι αγρότες στην Κυβέρνηση για να δώσει μια απάντηση στα αιτήματα τους εκπνέει σε λίγη ώρα. Έτσι λοιπόν από ώρα σε ώρα περιμένουμε τις αποφάσεις που θα παρθούν για κινητοποιήσεις από τους αγρότες.

πατηστε εδώ για easydom,gr

Πριν από λίγη ώρα ο αγροτοσυνδικαλιστής Στέργιος Λίτος μίλησε στο Radio Cosmos 93.0 FM Stereo και στον Κώστα Μπούμπα και είπε πως έρχονται και άλλα τρακτέρ από άλλες περιοχές, έτσι ώστε να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους στις Σέρρες. Μέχρι στιγμής ήρεμα τα πράγματα σε όλους τους τομείς. Μείνετε συντονισμένοι στο FONH.GR και πατήστε F5 για συνεχή ενημέρωση. Όλες οι εξελίξεις με το αγροτικό ΕΔΩ.