Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Μυτιληναίος

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει την τραγική είδηση καθώς εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 χρόνων, ο Απόστολος Μυτιληναίος.

Ο Σερραίος επιχειρηματίας έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος το πρωί της Τετάρτης όταν το αυτοκίνητό του ξέφυγε από τον δρόμο Χρυσοπηγής – Σερρών.

 

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον επιχειρηματία Απ. Μυτιληναίο

 

Σήμερα το πρωί στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Σερρών – Χρυσοπηγής στις Σέρρες, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος, κατέπεσε σε ρηχή τάφρο αποστράγγισης υδάτων, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί, ενώ προκλήθηκε πυρκαγιά στο μέρος του κινητήρα του οχήματος.

Με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών απεγκλωβίστηκε και με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών.

Ποιος ήταν ο Απόστολος Μυτιληναίος

Ο Απόστολος Μυτιληναίος, από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της βιομηχανίας επίπλου, είχε έντονη κοινωνική και πολιτική δράση. Διετέλεσε επικεφαλής συνδυασμού στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 και νομαρχιακός σύμβουλος την περίοδο 2007-2010. Επίσης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του επιμελητηρίου Σερρών.